zoekt een

Begeleider niveau 4 Balade 1

Wil jij werken met een grote groep lvb cliënten die zowel vanuit hun eigen appartement als de gezamenlijke ruimte ondersteunt worden? We zijn voor Balade wonen in Waalwijk op zoek naar een begeleider en persoonlijk begeleider.

Met wie ga je werken?
Bij Balade wonen bieden we een warme, veilige en vertrouwde plek om te wonen.

Balade 'Wonen' is een appartementencomplex waar 26 cliënten wonen met voornamelijk licht verstandelijke beperkingen. Zij hebben ieder een eigen appartement maar hebben toch de nodige nabijheid nodig. De ondersteuning van de cliënten bestaat vooral uit begeleiden op maat, daarnaast is er soms sprake van zeer lichte ADL zorg. Er is ook een gezamenlijke ruimte waar cliënten samen kunnen komen. De cliënten hebben een hoge mate van zelfstandigheid en ondernemen zelf activiteiten en gaan naar dagbesteding. Daarnaast zullen de cliënten ook naar verschillende soorten activiteiten en dagbesteding gaan. Als begeleiding werk je altijd met zijn 2en of 3en tegelijkertijd. In de nacht ben je als slaapdienst aanwezig en kan je indien nodig schakelen met de wakkere nachtdienst van Balade hospice.

Balade is een wijkpunt met horeca, een gezondheidscentrum, onderwijs en kinderopvang. Daarnaast ook zorg & wonen en een hospice.

Begeleider
Het grootste gedeelte van de tijd ben jij bezig met begeleiding, want clienten een mooie dag bezorgen dat is jouw drive. Daarnaast ondersteun je de persoonlijk begeleiders bij de uitvoering van de clientafspraken. JIj bent dus een bezige bij, maar je vergeet nooit om contact te maken.

Persoonlijk begeleider
Je bent een kei in organiseren en plannen. De begeleiding en verzorging van cliënten combineer jij met plezier met de coördinatie van het cliëntplan. Samenwerken doe jij van nature en je vergeet nooit om jouw collega's mee te nemen in het grotere plaatje. Je bewaakt grenzen en je zorgt dat doelen van het cliëntplan gehaald worden. Hierbij ben je niet bang voor feedback en durf je jezelf kwetsbaar op te stellen.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor 28 uur per week, meer is mogelijk in overleg.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens CAO gehandicaptenzorg. Salaris afhankelijk van je functie en ervaring. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.338,- en € 3.294,- ligt voor de functie begeleider niveau 3. Voor persoonlijk begeleider niveau 4 ligt dit tussen de €2.617,- en €3.535,- op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Naast vakantie-uren krijg je balansverlof- uren die flexibel zijn in te zetten.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 of 4 richting Zorg en Welzijn en ervaring als persoonlijk begeleider.
  • Je hebt bij voorkeur werkervaring met cliënten met een licht tot matig verstandelijke beperking;
  • Je werkt op onregelmatige tijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elle Koppelmans, Teamleider Balade, via 06 - 51 59 02 63 of met recruitment via recruitment@prismanet.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Elle Koppelmans
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

SOVAK

Persoonlijk begeleider MVB

Terheijden
24 - 28 uur