zoekt een

Slaapdienst Weth. de Joodestraat

Ben jij diegene die graag wat bij wil verdienen terwijl je slaapt, dan zijn we op zoek naar jou!We zoeken voor de Wethouder de Joodestraat (assistent) begeleiders die 's nachts onze cliënten willen begeleiden waar nodig.

Met wie ga je werken?
Op de Wethouder de Joodestraat in Woudrichem wonen cliënten met een licht verstandelijke beperking zoals autisme. In een prachtige omgeving worden cliënten ondersteund achter de voordeur. Iedere cliënt heeft zijn eigen ruime appartement en er is een gezamenlijke keuken/woonkamer. Er is op deze locatie geen sprake van zware adl zorg. Cliënten kunnen veel zelfstandig.

Dit ben jij
Als slaapwacht ben je gedurende de nacht van 22:30 tot 07:15 aanwezig en slaap je de gehele nacht op deze locatie. Over het algemeen vinden er op deze locatie geen wakkere nachten plaats.

Wat wij verwachten van jou is dat je stressbestendig en nuchter van aard bent. Je vindt het dus geen probleem om ´s nachts alleen op de woonvoorziening te slapen.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Uren zijn in overleg bespreekbaar.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de €2.093 en €2.911 ligt, op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Vakantie-uren en balans verlof uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of voor een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent.We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 2 richting Zorg en Welzijn. (Ook ben je minimaal 1 nacht in de week beschikbaar)

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Claire Mols via, 06-82960327.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Claire Mols
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

SWZ

Centralist Nachtdienst

Son en Breugel
Parttime
Medicinfo B.V.

Medisch assistente

Tilburg
Parttime