zoekt een

Helpende sociale benadering dementie Eemwijk

Van Neynsel kiest voor een vernieuwende aanpak in de ouderenzorg met een team van medewerkers met én zonder zorgachtergrond. Mensen met ervaring in de horeca, hospitality of dienstverlening werken samen met verpleegkundigen en verzorgenden volgens het principe van de Sociale Benadering Dementie.  

Ben jij helpende en werk je het liefst in een kleinschalige woonvorm? Laat je gegevens achter en kom eens kennismaken!  

Dit ga je doen

Omdat we oprecht geïnteresseerd zijn in onze bewoners, brengen we in kaart wat het leven kleur geeft voor hen. Niet de ziekte dementie staat voorop maar de mens! Iedereen in het team geeft persoonlijke verzorging aan de bewoners én samen zorgen we voor kwaliteit van leven voor onze bewoners. Zo organiseer je bijvoorbeeld dat een bewoner haar wekelijkse koffiemomentje kan beleven met de vroegere buurvrouw of geef je een voormalig kunstschilder weer een kwast in de handen. Je zorgt hiermee voor de verbinding met de buitenwereld en haalt de buitenwereld naar binnen.  

Van deze werkwijze worden niet alleen de bewoners en hun naasten blij: ook jij gaat na een dienst met een voldaan gevoel naar huis. Omdat je écht het verschil mag maken in de levens van mensen met dementie. En dat is toch de reden dat je de zorg in bent gegaan?  


Dit ben jij

Jij hebt een mbo-2 diploma Helpende Zorg en Welzijn, MDGO-VZ, MDGO-VP of bent verzorgende B of C. Verder:  

  • heb je ervaring in de ouderenzorg; 
  • mag je medicatie geven of ben je bereid hiervoor een korte scholing te volgen; 
  • toon jij belangstelling voor de mensen voor en met wie je werkt en respecteert hun normen en waarden. Of dit nu bewoners, collega’s, familieleden of vrijwilligers zijn; 
  • ben je niet bang om vragen te stellen, bijvoorbeeld in overleggen. Jij laat jezelf horen en denkt mee over de situaties. Daarnaast sta je open voor feedback van je collega’s en kun je die zelf ook geven. 

En ook al weten we dat je te vertrouwen bent, toch hebben we een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) van je nodig. De kosten hiervoor vergoeden wij.

Dit bieden wij

Je krijgt eerst een tijdelijk contract van 20 uur, met uitzicht op een vaste baan. Je salaris is minimaal € 2264,72 en maximaal € 2853,86  bruto per maand, op basis van een fulltime werkweek (36 uur) en exclusief onregelmatigheidstoeslag (ORT). Na 1 oktober staat nog 5% loonsverhoging voor aankomend jaar in de CAO opgenomen. 

  • kun je met je individueel ontwikkelingsbudget (IOB) bouwen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling; 
  • kun je via Van Neynsel Academie verschillende interne opleidingen en trainingen volgen;  
  • krijg je in november een eindejaarsuitkering van 8,33% (13de maand) en 8% vakantiegeld in mei; 
  • kun je gebruikmaken van fiscaal voordeel bij de aanschaf van bijvoorbeeld een smartphone, Bol.com-bon, fiets, weekendje weg of de contributie van een fitnessabonnement. 

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-VVT en inschaling in functiegroep 25.

Dit is Eemwijk

Van Neynsel Eemwijk ligt in een natuurrijke omgeving aan de Oosterplas in Aawijk, een rustige buitenwijk van ’s-Hertogenbosch. De faciliteiten bij Eemwijk zijn zeer divers en worden zowel door bewoners en cliënten als door wijkbewoners gebruikt. Een levendige omgeving dus, waar zorg en welzijn gecombineerd worden en waar bewoners hun leven, gewoontes en bezigheden van thuis zoveel mogelijk kunnen voortzetten.


Is dit jouw nieuwe uitdaging?

Reageer dan uiterlijk woensdag 29 november 2023 via de sollicitatieknop.  

Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met recruiter Laura Daamen via 06- 25 47 75 28 of l.daamen@vanneynsel.nl.  

Voor vragen over de functie kun je terecht bij wijkmanager Dave Holtman via 06-53 78 54 66 of d.holtman@vanneynsel.nl of teamcoach Merlin Maas via 06-25 29 49 78 of me.maas@vanneynsel.nl.  

Dit is Van Neynsel

Van Neynsel is een zorgorganisatie met 6 verschillende woonzorglocaties, verspreid over Den Bosch en Vught. We combineren wonen, zorg en welbevinden voor ouderen, altijd met aandacht voor individuele behoeften. 

Zorg zit bij Van Neynsel in het DNA: We danken onze naam aan Hendrik van Neynsel. Hij stichtte in 1345 aan de Hinthamerstraat het Neynsels Gasthuis voor 13 arme vrouwen. Het was het begin van de ouderenzorg in Den Bosch. Nu, honderden jaren later, vinden vele ouderen in Den Bosch en Vught een fijne woonplek en liefdevolle zorg bij Van Neynsel. Onze ambitie draagt bij aan een pittig maatschappelijk vraagstuk: Hoe houden wij de ouderenzorg toekomstbestendig? 

Daarom hebben we de Sociale Benadering Dementie omarmd. Dat betekent dat we mensen met dementie en hun naasten bijstaan in hun dagelijks leven. We focussen daarbij op wat er nog wél kan. Van Neynsel is hierin koploper door onder andere deelname aan de Social Trial, het deels inrichten van de locaties Boswijk en De Grevelingen volgens deze benadering en het volledig inrichten van de nieuwe locatie Wij zijn Zuiderschans volgens deze benadering.  

Contact

Laura Daamen
Corporate Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

S&L Zorg

Cliƫntbegeleider niveau 2

Roosendaal
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Helpende

Raamsdonksveer
16 - 20 uur