zoekt een

Welzijnsmedewerker De Grevelingen 12 uur

Een fijne dag begint met je thuis voelen, toch? Dit geldt ook voor onze bewoners en hier draag jij graag jouw steentje aan bij. Als gastvrouw of gastheer ben je voor onze bewoners, vrijwilligers en medewerkers het vertrouwde gezicht van de ontmoetingsplek op de Grevelingen. Een leuke flexibele baan voor minimaal 12 uur per week. Jong of met levenservaring, belangrijk is dat je affiniteit hebt met ouderen, sociaal ingesteld bent en horeca leuk vindt? Dan is dit jouw ideale bijbaan… 

Dit ga je doen

Een praatje maken, helpen met maaltijden uitserveren, vrijwilligers ondersteunen. Jij zorgt op allerlei manieren voor een warm welkom en legt de gasten op jouw locatie lekker in de watten. Onze restaurants hebben ook een ontmoetingsfunctie voor de wijk en er vinden diverse grote activiteiten plaats. 

Als onderdeel van het welzijnsteam ben je op meerdere locaties van Van Neynsel inzetbaar. Jij bent als gastvrouw of gastheer de verbindende factor tussen de bewoners en vrijwilligers die helpen met de activiteiten en de catering. Ook verricht je voorkomende werkzaamheden voor team Welzijn en team Eten en Drinken. Je leert iedereen persoonlijk kennen en stimuleert goede samenwerking tussen je collega’s. Jouw doel is mensen een prettige dag bezorgen. 

Dit ben jij

Kernwoorden die bij jou passen zijn warm, hartelijk en gastvrij. Herken je je hierin? Dan past deze baan goed bij jou! Verder vinden we het belangrijk dat je in basis interesse hebt in mensen, bij ons zijn dit de bewoners, je collega’s en vrijwilligers. Door oprechte aandacht, inlevingsvermogen en eigen initiatief weet je mensen bij elkaar te brengen. Daarnaast heb je ook als kwaliteit ondernemend en leergierig.   

En ook al weten we dat je te vertrouwen bent, toch hebben we een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) van je nodig. De kosten hiervoor vergoeden wij. 

Dit bieden wij

Je krijgt eerst een tijdelijk contract voor 12 uur per week, met uitzicht op een vaste baan. Je salaris is minimaal € 14,13 en maximaal € 18,24 bruto per uur. Verder:  

  • kun je via Van Neynsel Academie verschillende interne opleidingen en trainingen volgen; 
  • krijg je in november een eindejaarsuitkering van 8,33% (13de maand) en 8% vakantiegeld in mei; 
  • kun je gebruikmaken van fiscaal voordeel bij de aanschaf van bijvoorbeeld een smartphone, Bol.com-bon, fiets, weekendje weg of de contributie van een fitnessabonnement. 

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-VVT en inschaling in functiegroep 25.  

Dit is De Grevelingen

De Grevelingen ligt aan de rand van het centrum van Den Bosch en is de afgelopen jaren grondig gerenoveerd. Dat heeft geresulteerd in mooie, comfortabele woningen en afdelingen, een splinternieuw restaurant met terras en een prachtige binnentuin met diverse zitjes en een jeu-de-boulesbaan. Onze bewoners vormen een harmonieuze, multiculturele samenleving. Maar ook familie, buurtbewoners en medewerkers voelen zich thuis bij De Grevelingen.   

Van oorsprong is De Grevelingen een huis voor ouderen uit voormalig Nederlands-Indië. Hoewel er steeds minder mensen met een Nederlands-Indische achtergrond in De Grevelingen wonen, is de Indische sfeer nog altijd aanwezig. Extra leuk is dat er eens per twee weken een bersama sama wordt georganiseerd. Vrijwilligers met een Indische achtergrond zorgen voor gezelligheid met liedjes, hapjes en muziek.  

Is dit jouw nieuwe uitdaging?

Wacht niet langer en kom eens kennismaken. De sluitingsdatum van de vacature is zondag 3 december 2023. 

Wil je eerst meer informatie? Bel, mail of app dan naar manager welzijn Miriam Dings op 06 – 46 86 27 11 of m.dings@vanneynsel.nl 

Dit is Van Neynsel

Van Neynsel is een zorgorganisatie met 6 verschillende woonzorglocaties, verspreid over Den Bosch en Vught. We combineren wonen, zorg en welbevinden voor ouderen, altijd met aandacht voor individuele behoeften. 

Zorg zit bij Van Neynsel in het DNA: We danken onze naam aan Hendrik van Neynsel. Hij stichtte in 1345 aan de Hinthamerstraat het Neynsels Gasthuis voor 13 arme vrouwen. Het was het begin van de ouderenzorg in Den Bosch. Nu, honderden jaren later, vinden vele ouderen in Den Bosch en Vught een fijne woonplek en liefdevolle zorg bij Van Neynsel. Onze ambitie draagt bij aan een pittig maatschappelijk vraagstuk: Hoe houden wij de ouderenzorg toekomstbestendig? 

Daarom hebben we de Sociale Benadering Dementie omarmd. Dat betekent dat we mensen met dementie en hun naasten bijstaan in hun dagelijks leven. We focussen daarbij op wat er nog wél kan. Van Neynsel is hierin koploper door onder andere deelname aan de Social Trial, het deels inrichten van de locaties Boswijk en De Grevelingen volgens deze benadering en het volledig inrichten van de nieuwe locatie Wij zijn Zuiderschans volgens deze benadering. 

Contact

Miriam Dings
Manager welzijn
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Sint Jozefoord

Gastvrouw

Nuland
16 - 20 uur
Reinier van Arkel

Gastvrouw/heer - Magnolia Restaurant

Vught
In overleg
Valkenhof

Zorghulp De Vlasgaard

Valkenswaard
12 - 16 uur