zoekt een

Agoog of verpleegkundige niveau 4 | Gebiedsteams GGzE

Maak het verschil
Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin je talenten worden gewaardeerd en je volop mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als een cruciale schakel in een team van agogen en verpleegkundigen krijg je veel verantwoordelijkheid en werk je zowel zelfstandig als in samenwerking om het verschil te maken voor de cliënten in het gebied.

De functie van Agoog of Verpleegkundige:

 • Je biedt individuele begeleiding aan cliënten bij het dagelijks functioneren en je bevordert de zelfredzaamheid.
 • Je stelt begeleidingsplannen op en implementeert deze op basis van de behoeften en doelen van de cliënten en de naasten.
 • Je ondersteunt en begeleidt cliënten bij het behoud van passende huisvesting.
 • Je biedt psychosociale ondersteuning aan cliënten en bevordert hun emotioneel welzijn.
 • Je stimuleert de ontwikkeling van vaardigheden en je reikt hen handvatten om met psychische problemen om te gaan.
 • Als spin in het web coördineer jij de zorg en de samenwerking met andere zorgverleners, zoals psychiaters en maatschappelijk werkers.
 • Je bevordert sociale participatie van cliënten door het organiseren van groepsactiviteiten en het stimuleren van sociale interactie.
 • Je bent de contactpersoon voor de cliënten en hun naasten en verstrekt hen informatie en voorlichting over psychische aandoeningen en behandelingsmogelijkheden.
 • Je houdt zicht op de psychische toestand van cliënten en signaleert veranderingen of crises.
 • Je biedt ondersteuning bij praktische zaken, zoals het regelen van financiën, het aanvragen van uitkeringen en het vinden van passend werk of dagbesteding.
 • Je werkt zowel dag-, avond- als nachtdiensten.


Jouw impact
Wil jij een belangrijke rol spelen in de evolutie van de geestelijke gezondheidszorg? Dan krijg je nu de kans om samen met collega's het verschil te maken. Dichtbij de mensen waar het om draait. Als professional en als pionier. Je maakt niet alleen impact op het leven van de cliënt, je doet het ook voor de mensen rondom de cliënt. Jouw kennis, inzicht en passie zijn essentieel om gebiedsgericht werken te laten slagen. Stap in en lever een waardevolle bijdrage aan een zorg die meer lokaal, persoonlijk en vanuit eigen kracht is georganiseerd.

Maak het verschil en bouw aan ‘De zorg van de toekomst’.

Vacatures:
Op dit moment hebben wij vacatures voor deze functie in het volgende gebiedsteam:

 • Gebied 6: Tongelre, Beschermd Wonen locatie

Voor meer informatie over de gebiedsteams, kijk op onze website.

Binnen de begeleidingsteams (het sociale domein) zijn er de mogelijkheden om te gaan werken in een Begeleid Wonen setting, een Ambulante setting of binnen Dagbesteding en Arbeid. In je sollicitatie kun je aangeven wat je voorkeur heeft en in welk gebiedsteam je eventueel zou willen werken.

Jouw toekomstige werkplek en team
GGzE gaat voor specialistische zorg, dichterbij huis!

Jouw toekomstige werkplek
De uitdagingen in de geestelijke gezondheidszorg zijn groot. Daarom zet GGzE in 2023 een stap naar voren. We willen als GGzE dichterbij de cliënten staan en dus gaan we het gesprek thuis of gewoon in de buurt aan; middenin de vertrouwde omgeving.

Het doel? De zorg voor de meest kwetsbare mensen dichterbij huis organiseren. En niet kijken naar diagnoses of verschillen, maar naar de kwaliteit van leven. En dat vanuit dezelfde zorgvuldigheid, professionaliteit en kwaliteit van zorg die wij bieden.

Samenwerking is de sleutel tot succes
Om de best mogelijke zorg te kunnen verlenen, werken we intensief samen met onze netwerkpartners. Zoals huisartsen, welzijnsorganisaties, politie en woningcorporaties. Maar juist ook het netwerk van cliënten krijgt een essentiële rol in de weg naar herstel. Denk aan familie, vrienden, buren of verenigingen. Want echt herstel vindt plaats op eigen kracht, midden in de vertrouwde omgeving en met de juiste mensen om je heen.

Lokale gebiedsteams
We gaan werken vanuit acht lokale gebiedsteams en één centraal team. Eind 2023 voegen collega’s van de hoofdlocaties zich bij hun collega's die al lokaal actief zijn; verdeeld over de acht gebiedsteams. Daarmee vervallen de verschillende “loketten” en is gespecialiseerde ggz zorg georganiseerd in de woonomgeving van de cliënt.

Jouw achtergrond
Ben je gepassioneerd, initiatiefrijk en beschik je over het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken? Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en een hoge mate van verantwoordelijkheid kan dragen? Als agoog of verpleegkundige binnen de gebiedsteams krijg je de kans om zowel met cliënten als met het netwerk en samenwerkingspartners te werken. Daarbij is het belangrijk dat je goede contacten legt en onderhoudt, zowel met collega's als met cliënten en het netwerk.
Jouw profiel:

 • Diploma op mbo-4 niveau (SPW, MWD, mbo-v, hbo-v of Social Studies).
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving en financiële regelingen voor cliënten.
 • Ervaring met werken in de psychiatrie, deze doelgroep en/of ambulant werken is een plus.
 • Je bezit sterke sociale vaardigheden om relaties te onderhouden met cliënten en collega's.
 • Een proactieve en ondernemende instelling.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid.

Herken jij je hierin en wil je meebouwen aan de zorg van de toekomst? Solliciteer dan en maak een verschil in het leven van onze cliënten.

Ons aanbod
Salaris
Bij GGzE bieden we een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring en conform de CAO van de ggz. Voor deze functie betreft dat schaal 45: met minimaal € 2.391 tot maximaal € 3.787 op basis van een 36-urige werkweek. Op 1 januari 2024 wordt er op basis van de CAO GGZ een loonsverhoging doorgevoerd van 2%.

Arbeidsvoorwaarden
Maar dat is nog niet alles! We zorgen voor een aantrekkelijk pakket aan voordelen, waaronder een eindejaarsuitkering (een volledige 13e maand), vakantiegeld en uitstekende pensioenvoorwaarden.

Jouw groei
We geloven in de kracht van ontwikkeling en groei. Daarom zetten we ons in voor de ontwikkeling van je carrière en persoonlijke groei, door tijd, geld en aandacht beschikbaar te stellen. Bij ons heb jij de regie in handen.

Extra voordelen
Om je werk leven leuker en gezonder te maken, bieden we je de mogelijkheid deel te nemen aan het fietsplan.

Wat de functie nog meer biedt

 • Je speelt een cruciale rol in het leven van onze cliënten.
 • Je past jouw talenten en vaardigheden toe in de vertrouwde omgeving van onze cliënten, waarmee je bijdraagt aan deze nieuwe en innovatieve manier van werken.
 • Je ontwikkelt samenwerkingsvaardigheden door te werken met netwerkpartners, naasten en cliënten. Tegelijkertijd leer je door de hoge mate van verantwoordelijkheid ook om zelfstandig te functioneren.
 • Je ontvangt een werktelefoon en werklaptop.

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is continu bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Gijs Welten via telefoonnummer 06-20617909.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

GGzE hanteert standaard een maximale responstijd van vijf dagen, na sollicitatie op deze functie krijg je hiervan een mail. Deze functie valt onder de lokale gebiedsteams en bestaat uit acht locaties. Wij willen de selectie zorgvuldig en gezamenlijk afstemmen, waardoor het proces helaas langer dan gebruikelijk zal zijn, namelijk tot 14 dagen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Contact

Gijs Welten
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures