zoekt een

Woonondersteuner De Hazelaar - Rietveld (V230424)

Wie ben jij en wat ga je doen

Als Woonondersteuner steek je graag je handen uit de mouwen. Je ondersteunt de bewoners bij enkele eenvoudige algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) activiteiten en bij het eten & drinken.
Ook voer je huishoudelijke activiteiten uit met behulp van gangbare huishoudelijke apparatuur. Je werkt hierbij systematisch, hygiënisch en aandachtig. Je bent in staat om met een computer te werken en begrijpelijk te rapporteren. Aandacht en oplettendheid zijn dan ook onmisbaar bij het bieden van ondersteuning en voor het tijdig signaleren van bijzonderheden.
Wijzigingen en bijzonderheden signaleer je zelfstandig en rapporteer je binnen de afdeling. Hiermee draag je bij aan een gastvrije en veilige omgeving voor de cliënten.

Je werkt zelfstandig aan de hand van afspraken in het zorg(-behandel)plan, en op aanwijzingen en in afstemming met collega’s van diverse disciplines. Dagelijkse problemen los je zelfstandig op. Echter, omdat je in een team werkt, heb je altijd een terugvalmogelijkheid.

Geluk en woonplezier staan centraal bij De Wever. En daar hoort lekker – en veilig – eten ook bij. Je houdt rekening met wensen van de cliënt, zonder daarbij eventuele dieetbeperkingen uit het oog te verliezen. Samen maken we van elke nieuwe dag een mooie dag!

Meer weten?
Bel Mariëlle Verheijden (Manager zelfstandige teams) op 06-18692668 of Joyce Coolen (Senior verpleegkundige) op 06-28 84 05 48.


Wij vinden enthousiasme belangrijker dan een mooi CV, sollicitaties zonder motivatiebrief worden dan ook niet in behandeling genomen.


Wat kun je van ons verwachten
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
  • Een salaris van €2.161,57 - €2.697,02 per maand (min. €13.81 per uur) volgens cao VVT FWG20 bij een 36-urige werkweek.
  • Een arbeidsovereenkomst (interne kandidaten conform huidig dienstverband) voor 16 uur per week. Werkdagen en werktijden volgens rooster van 8.00-13.00u of van 15.30-20.00u/20.30u
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Je hebt kennis op mbo-niveau 1.
  • Wij verwachten van onze medewerkers dat zij interne trainingen/opleidingen volgen die verplicht zijn wanneer je als gastvrouw/-heer bij De Wever gaat werken, zoals o.a. sliktraining, HACCP, handhygiëne etc.
  • Je beschikt over een flexibele en gastvrije instelling.
  • Je beschikt over goede digitale vaardigheden.
  • Je beschikt over een goede spreek-, luister - en schrijfvaardigheid van de Nederlandse taal, voor anderstalige volwassenen heb je Nt2 behaald.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je
M-ZIC Rietveld is een onderdeel van Behandelcentrum de Hazelaar en biedt zorg aan mensen met cognitieve problemen die om uiteenlopende redenen kortdurend verpleeghuiszorg nodig hebben en er zijn twee zorgappartementen t.b.v. echtparen, waarvan één zorg nodig heeft en de partner hierin wil en kan ondersteunen met professionals in de nabije omgeving. De afdeling heeft ook crisisplaatsen beschikbaar voor acute opnames buiten kantoortijden.

Daarnaast is afdeling Rietveld een m-ZIC (multidisciplinair Zorg Innovatie Centrum), waar het opleiden van toekomstige beroepskrachten en de ontwikkeling van medewerkers hoog in het vaandel staat, er is een krachtige leeromgeving. Samen met de aan het m-ZIC verbonden scholen, leiden wij studenten op van mbo-niveau 2, 3, 4 en hbo, zowel voor de sector V&V als voor de sector Zorg en Welzijn en daarnaast bieden we opleidingsplaatsen aan voor verschillende andere zorg-gerelateerde opleidingen, denk hierbij aan logopedie, fysiotherapie, psychologie etc.

Contractvoorwaarden
vast dienstverband

Contact

Joyce Coolen, senior verpleegkundige
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

BrabantZorg

Gastvrouw/-heer Plus | 10 - 12 uur

Volkel
8 - 12 uur
Reinier van Arkel

Gastvrouw/heer - Magnolia Restaurant

Vught
In overleg