zoekt een

Begeleider Gehandicaptenzorg, Bronlaak/Sint Anthonis, 8 - 14 uur

Voor Woonhuis ‘De Zevensprong’ (Sint Anthonis) zijn wij op zoek naar een enthousiaste Begeleider voor 8 tot 14 uur per week

Bronlaak is een unieke woon- en werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook buitenhuis ‘de Zevensprong’ in Sint Anthonis is hiervan onderdeel. De bewoners van ‘de Zevensprong’ zijn actieve ouderen in de leeftijd van 50 tot 82 jaar en hebben over het algemeen een matig verstandelijke beperking.

Wat ga je doen als Begeleider bij ‘De Zevensprong’?
De bewoners van ‘De Zevensprong’ kunnen zich heel aardig redden. Er is sprake van een hoog zelfstandig functioneren, het gezamenlijke leven binnen de woning geef je dan ook samen met bewoners vorm. Hier kun jij onze visie van ‘gelijkwaardigheid’ goed uitdragen en je hebt oog voor de talenten van elke bewoner. Jij ondersteunt bewoners in hun dagelijkse leven en op sociaal/ emotioneel vlak en waar nodig is (lichamelijke) verzorging een onderdeel van de taken.

De meeste bewoners zijn een aantal dagen per week overdag aan het werk. Het bijzondere van ‘De Zevensprong’ is ook dat hier enkele middagen per week dagbesteding wordt aangeboden, waar jij ook je bijdrage aan levert. Je ochtenddiensten kunnen daardoor doorlopen in de middag.

Wat bieden wij?
  • Hechte samenwerking in een leuk team
  • Een contract voor onbepaalde tijd, voor gemiddeld 8 tot 14 uur per week.
  • Wil jij graag meer uren werken? We kijken graag met je naar de mogelijkheden binnen Bronlaak.
  • Je diensten kunnen bestaan uit ochtend- en avonddiensten. Een ochtenddienst is van 7.00 u tot 10.30 u of van 7.30 u tot 15.00 u. Een avonddienst is van 15.30 u tot 22.15 u.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 40 (per 1 december a.s. tussen € 2.617,00 en € 3.535,00) afhankelijk van opleiding, ervaring)
  • Alles wat verder is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • En als extra: bedrijfsfitness met hoge korting en collectieve zorgverzekering.
  • Indien gewenst bestaat er uiteraard de mogelijkheid om een meeloop moment te plannen, zodat je kennis kan maken met de bewoners en de sfeer

Wat vragen wij van jou?
We zoeken een collega met een positieve en geduldige instelling, die werkt vanuit de sociaaltherapie. Jij hebt een groot hart voor de bewoners en wilt hier graag vorm aan geven.

Jij hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Je voelt goed aan wat iemand nog kan leren, hebt het geduld om dit over te brengen en neemt daarvoor ook de tijd. Jij laat de bewoners zelf ontdekken, leren en doen.

Je hebt een zelfstandige, mensgerichte begeleidingsstijl die je aanpast op de situatie. Jouw doel is om elke dag een mooie dag te maken voor de bewoners en je collega's.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Heb je eerst nog vragen? Bel gerust met Rob van Kempen (tel. 06-20691095) voor meer informatie.

Wil je (meer) gevoel krijgen bij het betekenisvolle werk wat wij doen?

Dan bieden wij je graag de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding op onze mooie locatie Bronlaak, op de site vind je de data waarop de rondleidingen plaats vinden. Meld je aan, door een e-mail te sturen naar werkenbij@deseizoenen.org o.v.v. ‘kennismaking Bronlaak’ en jouw telefoonnummer

Bronlaak is een unieke woon- en werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking en is gelegen op een prachtig landgoed.

We werken vanuit de antroposofische mensvisie die talenten en wensen ziet in plaats van beperkingen. Je voelt op Bronlaak de saamhorigheid. Iedereen draagt zijn steentje bij aan de gemeenschap en levert een waardevolle bijdrage. Of je er nu woont of werkt: je doet ertoe, je bent van waarde en we geven de dag zin.

We kennen een rijk cultureel leven dat zichtbaar wordt in onze (jaar)feesten, concerten, voorstellingen en exposities. Uiteraard zijn onze medewerkers van harte welkom om deze momenten mee te beleven en te doen.

Contact

Rob van Kempen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

Begeleider Jeugd Very Intensive Care – De La Salle te Boxtel

Boxtel
8 - 36 uur
TWB, Thuiszorg West-Brabant

Thuisbegeleider flexpool

Bergen op Zoom
In overleg