Basispsycholoog Ouderen Ambulant

Basispsycholoog Ouderen Ambulant 24 - 36 uur

GGZ WNB is op alle fronten volop in beweging. Ontwikkelingen in de sector en binnen de organisatie volgen elkaar in rap tempo op. Wij zijn op zoek naar dienstverlenende flexibele collega’s met lef, inlevingsvermogen en gevoel voor innovatie. Werk je graag bij een kleine professionele GGZ-aanbieder in een klein team met een gemoedelijke sfeer? Vind je het een uitdaging om te werken vanuit mogelijkheden, eigen regie en ben je in voor nieuwe ontwikkelingen? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn GGZ Westelijk Noord-Brabant. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg in de regio West Brabant. Jaarlijks vertrouwen ongeveer 6.500 cliënten erop dat onze medewerkers hen zullen helpen bij het voorkomen, behandelen of draaglijk maken van psychische klachten. Deze werkzaamheden doen wij in een integrale samenwerking met andere zorgaanbieders in onze regio. Daarvoor hebben wij medewerkers nodig die elke dag enthousiast naar het werk gaan om cliënten te ondersteunen bij hun herstelproces. Wij werken met de herstelgerichte visie. Een visie die gericht is op het maximaal benutten van de mogelijkheden van de organisatie en hierbij de talenten van de medewerkers. Waarbij onze missie is: laat de medewerkers die dingen doen waar zij goed in zijn en waarin zij te ontwikkelen zijn. Dit komt tot uiting in zowel de zorgprocessen als de ondersteunende processen.

Wat ga je doen
 • Je voert (neuro)psychologische onderzoeken uit.
 • Je treedt op als casemanager in de behandeltrajecten, in samenwerking met regiebehandelaren en het multidisciplinair team.
 • Je verricht intakes en biedt behandelingen aan cliënten met een psychiatrische aandoening, zowel individueel als in groepsverband.
 • Je levert een bijdrage aan de kwaliteit van werkprocessen.
 • Je voert tijdig en correct administratieve handelingen uit

Waar ga je werken
Ouderenpsychiatrie is een jong vakgebied en volop in ontwikkeling. Het programma ouderenpsychiatrie heeft haar diagnostiek en behandeling afgestemd op de specifieke problemen en zorgvragen van mensen ouder dan 65 jaar. Wij bieden hartelijke zorg en in nauwe samenwerking met het systeem van de cliënt en andere instellingen stellen wij ons ten doel een compleet en samenhangend zorgaanbod voor ouderen te leveren dat voldoet aan de actuele kwaliteitseisen en ontwikkelingen. Wij bieden zowel ambulante als klinische zorg. De vacature wordt ingevuld in ons ambulante team.

Wat vragen wij van jou
 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding psychologie.
 • Je hebt affiniteit en zo mogelijk ervaring met de doelgroep (Ouderen), specifiek met cliënten met persoonlijkheidsproblematiek, traumagerelateerde problematiek en/of autisme, in de derde/vierde levensfase.
 • Je hebt ervaring met de genoemde functietaken is een belangrijke pré.
 • Je hebt een brede interesse in meerdere referentiekaders en behandelmethoden, zoals psychodiagnostiek en cognitieve gedragstherapie.

Wat bieden wij jou
 • Een passend salaris conform de cao GGZ FWG 60 tussen € 3.471,- en € 5.230,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring
 • 166 vakantie-uren en een Levensfasebudget (LFB) van 35 uur o.b.v. een 36-urige werkweek.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarbij je zelf je arbeidsvoorwaarden aan kunt passen naar jouw situatie en wensen. Je kunt ervoor kiezen om deze bijvoorbeeld uit te ruilen tegen een abonnement op de sportschool of een fiets
 • Een pensioenregeling bij PFZW, waarbij de werkgever 50% inlegt
 • 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% én reiskostenvergoeding
 • Balansbudget van €500,- bruto o.b.v. een fulltime dienstverband (kies zelf voor uitbetaling, inzet voor een opleiding of verlof)
 • Op 1 januari 2024 vindt er een cao-salarisverhoging plaats van 2%
 • Ontwikkelmogelijkheden, pak een studie op of groei door binnen GGZWNB. We helpen je verder met jouw ambities. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot online trainingen in jouw persoonlijke account van GoodHabitz. Jij bepaalt zelf wat, waar en wanneer je leert
 • Uitzicht op vast dienstverband

Enthousiast? Solliciteer dan direct.

Ben je direct enthousiast en ervan overtuigd dat je bij ons wilt werken?
Aarzel dan niet en reageer direct via de sollicitatie button.

Contact

Petronella Louisa Jacoba Maas - van Oevelen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Laverhof

(GZ)Psycholoog

Schijndel
16 - 24 uur
's Heeren Loo

persoonlijk begeleider Kinderdagcentrum Flipje

Tiel
28 - 32 uur