Fellow Radiologie

Ben je radioloog en wil je je verdiepen in de abdominale radiologie en/of cardiothoracale radiologie? De Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Catharina u.a. is voor de Vakgroep radiologie van het Catharina Ziekenhuis Eindhoven per direct op zoek naar een ambitieuze, enthousiaste en gedreven fellow. Zo maak jij beter nóg beter.

Jij zorgt ervoor
Als fellow abdominale radiologie en/of cardiothoracale radiologie ga je elke uitdaging aan, zoals:
 • het leveren van kwalitatief hoogwaardige radiologische patiëntenzorg in electieve en acute setting (inclusief ANW-diensten);
 • het vervullen van een actieve rol in multidisciplinaire teams;
 • het ambiëren om je te verdiepen in de abdominale radiologie en/of de cardiothoracale radiologie;
 • actief bijdragen aan ons kwaliteitsbeleid, aan onderwijs- en opleidingsactiviteiten, en aan wetenschappelijk onderzoek;
 • samenwerken met jouw collega radiologen en nucleair geneeskundigen, als ook arts-assistenten, laboranten en onze aanvragers.

Wij staan voor elkaar klaar
Binnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis staan we voor elkaar klaar. Hier leer je van jouw collega’s en heb je begrip voor elkaars werk. Je praat met elkaar over de beste zorgverlening voor onze patiënten en ondersteunen elkaar wanneer het wat lastiger wordt. De focus ligt op innoveren en gedreven je vak uitoefenen. Samen maken jullie het verschil en gaan jullie tot het uiterste.

De afdeling Radiologie
In het Catharina Ziekenhuis zijn 12 Radiologen, 6 Nucleair Geneeskundigen, 2 Fellows (Abdominale Radiologie en Mamma Radiologie) en 11 AIOS werkzaam. De afdeling is volop in ontwikkeling d.m.v. vervanging van bestaande apparatuur, met de implementatie van nieuwe technologieën en AI. Er is een volledige opleiding Radiologie, met erkenning voor alle differentiaties (m.u.v. Kinderradiologie) en erkenning voor volledig fellowship cardiothoracale, abdominale en mammaradiologie. Participeren in wetenschap binnen deze deel specialismen is mogelijk.

Binnen onze afdeling hangt een prettige sfeer en is er een goede onderlinge verstandhouding. We zijn allen gedreven en ambitieus en motiveren elkaar.

Als fellow abdominale radiologie maak je deel uit van het Catharina Kanker Instituut (CKI) met een regiofunctie voor oncologie; als fellow cardiothoracale radiologie maak je deel uit van het Catharina Hart- en Vaatcentrum en thoraxteam. Er is een intensieve multidisciplinaire samenwerking en je participeert actief in diverse regionale MDO’s en besprekingen.

Jij hebt het
Iedereen heeft een eigen verhaal over het werken in de zorg. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal, zeker als jij beschikt over:
 • een afgeronde opleiding tot Radioloog;
 • een BIG registratie;
 • interesse in wetenschappelijk onderzoek;

Ook ben je een persoon die beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een werkhouding de gericht is op samenwerking en het bieden van optimale zorg.

Wij zorgen ervoor
Terwijl jij beter nóg beter maakt, zorgen wij als werkgever ook goed voor jou. Als Fellow kan jij rekenen op:
 • een dienstverband met het MSB Catharina, in eerste instantie voor de duur van 12 maanden;
 • inschaling vindt plaats op basis van meegebrachte kennis en ervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn op basis van de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS);
 • een budget voor vergoeding van functiegebonden kosten conform de AMS regeling;
 • secundaire arbeidsvoorwaarden waarbij je een goed pensioen opbouwt, recht hebt op een vakantietoeslag ter hoogte van 8% en een reiskostenvergoeding ontvangt;
 • mogelijkheid tot deelname aan een collectieve zorgverzekering met bijbehorende collectiviteitskorting;

En er is meer. Arbeidsvoorwaarden die passen binnen de AMS regeling.

Contact

Ilse Timmermans
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

AVG/Jeugd/Basisarts

Boxtel
In overleg
Instituut Verbeeten

Opleiding tot radiotherapeutisch laborant

Tilburg
In overleg
Laverhof

Specialist Ouderengeneeskunde

Schijndel
28 - 32 uur