Ambulant begeleider WMO (MBO)

Wegens uitbreiding van ons team en het stijgende aantal vragen is Zorgmed per direct op zoek naar een enthousiaste Ambulant Begeleider WMO
Ben jij enthousiast, leergierig en heb je zin in een leuke uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DOELGROEP
Het Team Begeleiding biedt (gespecialiseerde) ambulante begeleiding aan zowel
kinderen als volwassenen met ASS, ADHD en/of andere psychiatrische problematiek
in de regio Zuidoost-Brabant.

WERKZAAMHEDEN
Bij het team ambulante begeleiding ga je voor een afwisselende baan. Je bent vooral werkzaam bij volwassenen in de thuissituatie, maar je kunt ook ingezet worden voor begeleiding aan kinderen en jongeren. Je hebt een vast aantal cliënten waarmee jij zelf je rooster samenstelt. Je werkt individueel onder de eindverantwoordelijkheid van een coördinerend ambulant begeleider  en stemt goed af met verwijzers van gemeenten, andere zorgverleners en natuurlijk je collega’s. In diverse casussen draag je de zorg samen met een collega. Je bent aanspreekpunt voor familie en mantelzorgers en zorgt ervoor dat de geleverde zorg binnen de financiële kaders van de afgegeven indicatie past.


WERKPLANNING
Rond 9 uur in de ochtend start je dag bij de eerste cliënt. Jij zorgt ervoor dat je, aan de hand van de opgestelde doelen, aan de slag gaat met de cliënt. Je zorgt ervoor dat de cliënt zolang mogelijk de regie over zijn/haar eigen leven blijft behouden. Je stuurt aan, kijkt mee en begeleid. Rond 17:30 uur sluit je de dag af. Je werkt minimaal één avond in de week.

TEAM
Je werkt samen in een team bestaande uit Ambulant Begeleiders en Coördinerend Ambulant Begeleiders.. Het is een betrokken team met veel kennis. Iedereen staat graag voor elkaar klaar. We streven naar korte lijnen en persoonlijk contact met elkaar. We vinden het leuk af en toe samen iets gezelligs te ondernemen.

BIJDRAGEN AAN KWALITEIT
Binnen ons team is er de mogelijkheid om je bij te scholen en jezelf te ontwikkelen. We kijken graag mee naar de mogelijkheden. Omdat we een middelgrote organisatie zijn is het mogelijk de verantwoordelijkheid over taken te krijgen zoals stagiaire begeleiding, een bijdrage leveren aan onze wijkplaats, of een specialisatie in te zetten en uit te breiden. Wij horen heel graag je ideeën hierover.

Webclip afbeelding

Contact

Pteri Verhees
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Vitalis WoonZorg Groep

Activiteitenbegeleider

Eindhoven
16 - 24 uur
Stichting OpenDoor

Begeleider

Loon op Zand
24 - 36 uur
S&L Zorg

Persoonlijk begeleider (Zorgcoördinator)

Bergen op Zoom
In overleg