zoekt een

HBO verpleegkundige

Werk je graag in een klein team op een kleine locatie in een dorp? Waarbij door medewerkers en bewoners het dorpsgevoel gekoesterd wordt?

Dan is dit iets voor jou!
Thebe De Geerhof ligt in Chaam op +/- 15 km van Breda en Tilburg vandaan. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners en hun familie zich thuis voelen bij ons. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Het streven is altijd dat elke cliënt van De Geerhof zich thuis en op zijn/haar gemak voelt.

Je maakt deel uit van een klein zelfstandig team dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse zorg en welzijn van de bewoners. De bewoner staat centraal, we werken in samenspraak en onderlinge afstemming met de bewoner en hun naasten. Wij gaan met hen in gesprek, luisteren naar hen en kijken voornamelijk naar de mogelijkheden. Wij stimuleren hen om zelf te doen wat zij nog kunnen, met hulp van hun naasten of van onze medewerkers als dat nodig is. Met mensgerichte zorg streven we naar kwaliteit van leven.

Jezelf verplaatsen in iemands behoeften en wensen staat in jouw rol als verpleegkundige iedere dag centraal. Niet één dag is hetzelfde. Samen met collega’s, familie en vrijwilligers weet je een veilige omgeving te creëren. Je ziet het unieke in elke mens en weet de eigen regie te waarborgen waarbij het leven voortzetten centraal staat. Dit sluit aan op de “Bedoeling” van Thebe. Jouw kennis en ervaring deel je ook met het team, zodat er sprake is van persoonlijke - en teamontwikkeling.

Over jou
 • Je bent gediplomeerd verpleegkundige HBO (Of je studeert binnenkort af) en hebt een geldige BIG registratie.
 • Je bent een enthousiaste, deskundige, warme persoonlijkheid met passie voor de zorg en grote affiniteit voor kwetsbare zorgvragers.
 • Je bent iemand die graag bijdraagt aan het welzijn van ouderen en hun naasten.
 • Je hebt respect voor eigenheid en waardigheid van elke bewoner en bent flexibel, actief en zelfstandig.
 • Je bent communicatief vaardig, representatief, en rustig van aard.
 • Je bent laagdrempelig in contact en een verbinder in contact met teamleden en mantelzorgers.
 • Je geeft en ontvangt feedback en waardering aan je collega’s en kunt goed samenwerken.
 • Je bent flexibel.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 3.256,53 - max. € 4.370,94. Een aanloopperiodiek/zij-instroomperiodiek kan van toepassing zijn op het startsalaris. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Noortje Backx, bereikbaar op het algemeen nummer van De Geerhof 0161-458 811.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Praktijkondersteuner Somatiek

ASTEN
16 - 20 uur
Park Zuiderhout

Verpleegkundige - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg