Wijkverpleegkundige Breederzorg Thuiszorg regio Uden en Oss

Wij vragen


Voor onze dynamische organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste wijkverpleegkundige. Kun jij je vinden in onze missie en visie? Zorg verlenen zoals we deze zouden wensen voor onze eigen vader, moeder of partner. Lees dan snel verder!

Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Geeft het je een fijn gevoel wanneer een hulpbehoevende je met een lach uitzwaait na een bezoekje? Wellicht is de functie van wijkverpleegkundige (niveau 5) in dat geval wat voor jou! Een echte uitdaging voor een communicatief vaardige verpleegkundige met een grote mate van zelfstandigheid en ondernemerschap.In deze uitdagende functie kun je direct aan de slag en heb je veel invloed op je rooster. Om de affiniteit met de zorg te behouden werk je ook nog gedeeltelijk mee in de zorg.

Als wijkverpleegkundige bezoek je clienten en bepaald in samenspraak met de client en mantelzorger de wensen en behoeften. Je indiceert, bepaalt welke ondersteuning het meest geschikt is en schakelt deze in wanneer nodig.Je bouwt een netwerk op met collega zorgaanbieders, GGZ, zorgketens en lokale welzijnsinstellingen. Je bent het vaste en vertrouwde aanspreekpunt voor huisartsen en praktijkondersteuners, maatschappelijk werk, de wijkagent e.a. Je bent de spil in diverse zorgnetwerken in de wijk en zorgt ervoor dat de zorg in de wijk goed verloopt.

Ben jij die belangrijke verbindende schakel van Breederzorg Thuiszorg die voor onze clienten en collega`s het verschil kan maken? Vind je het belangrijk om zelfstandig in de wijk te werken en ook nog zorg aan bed te leveren? Reageer dan direct!

Dit verwachten we van jou:

Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige (niveau 5/6), aangevuld met het postbachelor diploma wijkverpleegkundige;
Je bent BIG geregistreerd en het aanvragen van een VOG is geen probleem voor je (kosten voor de VOG worden vergoed);

Je bent zelfstandig, staat stevig in je schoenen en je bent een doorzetter;
Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit waar Breederzorg Thuiszorg voor staat;
Je bent flexibel, communicatief en klantgericht ingesteld;
Je spreekt goed Nederlands en bent in bezit van een rijbewijs en een auto;
Je bent woonachtig in de regio Uden of in een directe straat van 20 km;
Je beschikt over digitale vaardigheden om goed met smartphone en tablet om te kunnen gaan;

Ook het opvragen van referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure;


Ons aanbod
Wat krijg je van ons? 

Een goed salaris ingeschaald comform de CAO VVT;
Telefoon van de zaak met onbeperkt bellen en internet;
Mogelijkheid om gebruik te maken van een auto of scooter van de zaak (vanaf 25 werkuren per week en op voorraad);
Ruime doorgroeimogelijkheden;
Vakantietoeslag 8% en een eindejaarsuitkering 8,33%
Tablet voor toegang tot het elektronisch cliënten dossier;
Gratis deelname aan verschillende geaccrediteerde cursussen (V&VN);
Gratis* opleidingsmogelijkheden tot gespecialiseerd Verpleegkundige;
Een arbeidsovereenkomst met Breederzorg Thuiszorg met uitzicht op een vaste baan. De uren zijn in onderling overleg vast te stellen (wisselende diensten en bereikbare dienst volgens rooster).


Breederzorg Thuiszorg is in 2019, 2020, 2021 en 2022 uitgeroepen tot beste werkgever. In 2022 zijn we zelf uitgeroepen tot beste werkgever en branchewinnaar VVT van heel Nederland (Bron Effectory)! Help jij mee om ook de komende jaren tot de beste werkgevers te horen?

Word de nieuwe ster in ons team 

Ben jij onze nieuwe ster, waarbij cliënten niet kunnen wachten tot je weer langskomt? Breederzorg Thuiszorg biedt een collegiaal en gezellig team, welke niet kan wachten om je te ontmoeten! Naast de serieuze gesprekken is er bij ons voldoende ruimte om te lachen en minder belangrijke zaken te bespreken. Niet voor niets zijn wij onlangs weer uitgeroepen tot “Beste werkgever van Nederland”. Wij vinden het belangrijk dat je met een lach op het gezicht naar je werk gaat!

Is dit nog niet voldoende om te solliciteren naar deze functie? In dat geval verklappen we alvast dat we jaarlijks hele gezellige teamuitjes organiseren voor de hele organisatie.
Interesse?
Werktijden kunnen in overleg worden afgestemd op jouw voorkeuren. Wij bieden Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VVT, aangevuld met gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. autoregelingen, eindejaarsuitkering en opleidingsmogelijkheden. 

Contact
Ben je geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande knop. Heb je nog vragen dan willen we deze graag beantwoorden. Je kunt bellen naar ons kantoor in Uden op 0800-1232 en vragen naar Corina van HR. Ook kun je een email sturen naar HR@breederzorg.nl

Tot snel!

Contact

Corina van Doorne
HR Adviseur
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures