zoekt een

Verzorgende IG | Geronto Psychiatrie

Bij ons draait het niet alleen om het verlenen van de juiste begeleiding en zorg; we zoeken iemand die verder kijkt, die de bewoners niet alleen ondersteunt maar ook aanvult in hun dagelijkse leven.

Ben jij gepassioneerd en gedreven om bewoners die psychiatrische zorg nodig hebben te begeleiden en ondersteunen? Dan past onze vacature voor de geronto psychiatrie afdeling van Surplus in Breda jou goed!

 

Jouw werkdag als verzorgende IG afdeling de Raep

In vergelijking met andere afdelingen ervaren medewerkers op onze afdeling een lagere belasting van Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL). Deze lagere belasting biedt meer ruimte om niet alleen de directe zorgbehoeften van de cliënt te bekijken maar ook naar de persoonlijke behoeften.

Op onze afdeling sta je in direct contact met 30 bewoners die te maken hebben met psychische problematiek, gedragsproblematiek of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Je werkt binnen een gevarieerde leeftijdscategorie, waardoor je de mogelijkheid hebt om bij te dragen aan het welzijn van diverse individuen. Dit creëert een dynamische en uitdagende werkomgeving waarin je jouw vaardigheden en talenten kun inzetten om een positieve impact te hebben op het leven van onze bewoners.

Doordat onze afdeling een vaste nachtdienst heeft, werk je met name dag- en avonddiensten.

Wat breng je mee?

  • Een diploma verzorgende (IG);
  • Ambitie voor het EVV-schap;
  • Ervaring in de psychiatrie of de wil je hierin te ontwikkelen;
  • Een goede dosis professionaliteit en betrokkenheid, gecombineerd met een gezonde dosis humor.

Wat je ontvangt

  • Het aantal uur per week is in overleg;
  • Een salaris welke is ingeschaald conform CAO VVT FWG 40 (max. €3.417,15 bruto per maand o.b.v. 36 uur);
  • 29 vakantiedagen o.b.v. 36 uur;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en vakantiegeld;
  • Meerkeuze arbeidsvoorwaarde (dit stelt jou in staat om je eigen arbeidsvoorwaarden op maat te maken zodat je kunt profiteren van voordelen die voor jou het meest waardevol zijn).


Hebben wij jou mogen enthousiasmeren voor onze Geronto Psychiatrie afdeling in Breda op onze bruisende locatie Elisabeth? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton solliciteer direct

Contact

Marlous van der Mark
adviseur werving en selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

A Zorg

Verzorgende IG

Eindhoven
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur