zoekt een

Chief Information Security Officer (CISO)

Als CISO houd je toezicht op de informatiebeveiliging en adviseert daarover in een snel veranderende omgeving, met alle politieke en bestuurlijke omstandigheden. Je kunt snel een goede inschatting maken van beveiligingsvraagstukken en de risico’s die hieruit voortvloeien. Daarbij weet je altijd oog te houden voor de verschillende, soms tegengestelde belangen.

Je bent organisatiebreed actief en rapporteert direct aan de portefeuillehouder binnen de Raad van Bestuur. Hiërarchisch ben je gepositioneerd in de afdeling Kwaliteit & Veiligheid.

Als CISO ben je verantwoordelijk voor:
 • Het ontwikkelen en implementeren van het informatiebeveiligingsbeleid op strategisch niveau;
 • Het tot stand brengen van het informatiebeveiliging jaarplan en de implementatie daarvan;
 • Het monitoren van de informatiebeveiliging risico’s via het Information Security Management System (ISMS);
 • Het (gevraagd en ongevraagd) advies geven aan de Raad van Bestuur over (gewijzigde) wet- en regelgeving en de te volgen richtlijnen en procedures;
 • Het beveiligingsbewustzijn in onze organisatie;
 • Risicoanalyses en audits. Daarbij houd je toezicht op de naleving, uitvoering en controles;
 • Het coördineren en adviseren bij afhandelen van beveiligingsincidenten;
 • Afstemming van informatiebeveiliging met andere beveiligingsdomeinen.

Wat breng je mee?
 • Een academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van techniek of bedrijfskunde;
 • Relevante werkervaring; bij voorkeur op het gebied van informatiebeveiliging en privacy;
 • Kennis van wet- en regelgeving op het gebied van informatiebeveiliging, zoals het NEN 7510 / ISO 27001 normenkader en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG);
 • Certificeringen, zoals Certified Information Systems Security Professional (CISSP), Systems Security Certified Practitioner (SSCP), Certified Information Security Manager (CISM) zijn een pré.

Wat bieden wij je?
Een uitdagende baan voor 32-36 uur per week in een betrokken en deskundig team.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen. De functie ingeschaald in salarisschaal 65 (min. € 4.244 max. € 6.396 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de sollicitatieknop. Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hans Candel, staffunctionaris Veiligheid, telefoon 06-54901290 of met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoon 06-11652357.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Vivent

Praktijkopleider

Rosmalen
20 - 24 uur
Catharina Ziekenhuis

Strategisch Inkoper

Eindhoven
32 - 36 uur