zoekt een

Helpende + wijkzorg

Hoe zorg jij ervoor dat jouw cliënt de beste zorg krijgt? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Door jouw advies en behandeling help je jouw cliënt weer een stapje verder.

Een uitdaging 
Als helpende + verricht je assisterende en ondersteunende werkzaamheden, zoals het hulp bieden bij ADL activiteiten, het helpen met eten en drinken en het blijven stimuleren van de zelfredzaamheid. Zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Je komt bij verschillende cliënten thuis met elk een andere culturele achtergrond, zorgvraag of levensverhaal maar dat maakt het werken in de wijk zo bijzonder. De wijk Boschveld is een multiculturele wijk in Den Bosch. De leeftijd bevindt zich tussen de twintig en honderd jaar. Zeer gevarieerd en een uitdaging om iedereen op zijn manier te ondersteunen. Je biedt bij elke cliënt weer andere zorg en stimuleert daarbij altijd de zelfredzaamheid.

Team Boschveld
Jij vindt het prettig om zelfstandig op pad te gaan, maar vindt het ook heerlijk om een team met betrokken collega's te hebben. Een team dat bestaat uit wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen, verzorgende IG, leerlingen en stagiaires. Buiten dat we van elkaar leren, zijn er ook voldoende opleidings- en cursus mogelijkheden binnen Vivent. Uitdagingen genoeg! Daarnaast houden wel van een gezellig teamuitje, een lekker ijsje eten of een andere activiteit samen.

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €2.285,77 tot maximaal €3.013,60 per maand (FWG 30), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma Helpende +

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Vivent

Helpende of Helpende +

Hintham ('s-Hertogenbosch)
12 - 24 uur