zoekt een

Verpleegkundige - Somatiek/ Intramurale thuiszorg - Archipel Gagelbosch Eindhoven

"Werken op Gagelbosch, is een soort van extramuraal werken binnen een intramurale setting, omdat je bij de mensen "thuis" komt. Met het voordeel dat je werkt in een team, dus je collega's in de nabije buurt zijn en zo goed kan samenwerken." Linda, Verzorgende IG Gagelbosch.

Anders organiseren van de zorg, binnen een intramurale thuiszorg setting. Een mooie uitdaging, waar jij in past met jouw positieve energie en coaching vaardigheden.


Verpleegkundige bij Archipel betekent:

 • Een salaris tussen € 2695,33- € 3.848,27 (FWG 45, bruto maandsalaris op basis van 36 uur vanaf 1 maart 2024);
 • 8% vakantiegeld + 8,3 % eindejaarsuitkering (uitbetaald in november, fijn zo voor de feestdagen!);
 • Volop ontwikkelmogelijkheden en ruimte voor (bij)scholing (via Goodhabitz);
 • Als #Zorgvernieuwer bijdragen aan vernieuwende ouderenzorg. Bijvoorbeeld door het werken met slimme innovaties die de zorg verbeteren én het leven van cliënten fijner maken;
 • Dankbaar werk verrichten;
 • Veel vrijheid en ondersteuning om je werk goed te kunnen doen.

Werken binnen Gagelbosch betekent:

 • Focus op het anders organiseren van werk, gericht op de toekomst;
 • Je werkt 1/3 van je uren mee in de zorg als verpleegkundige en 2/3 van je uren werk je overstijgend;
 • Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de juiste looproutes passend bij de werkniveaus van de collega's;
 • Contactverzorgende collega's helpen om meer uniformiteit te creëren en ze te begeleiden in welke verantwoordelijkheden bij henzelf, het team en de cliënt en diens netwerk behoren;
 • Een bijdrage leveren aan het implementeren van VPT (volledig pakket thuis) en innovatief werken (middels Momobedsense, Medimo, Smartfloor e.d.);
 • Het begeleiden van leerlingen en stagiaires verpleegkunde.

We zien jouw passie:

In jouw proactieve, overtuigende en positieve houding (richting collega's, leerlingen/stagiaires en bewoners), waarmee je ze in hun kracht zet, laat groeien en collega's stimuleert en motiveert toekomstgericht te werken. Je staat sterk in je schoenen. Collega’s weten je te vinden en jij weet collega’s te vinden door je enthousiasme, toegankelijkheid, tact en luisterend oor. Jij denkt in kansen en mogelijkheden en pakt hierin een proactieve rol. Jij gelooft in samenwerking en samen ga je ervoor.


Wij zien jouw ambitie!

Bij Archipel werk je vanuit jouw eigen kracht en met waardering voor jouw persoonlijke kwaliteiten. We willen vooral aansluiten bij wat jíj belangrijk vindt, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Dat gaat verder dan goede arbeidsvoorwaarden. Wil je jouw kennis verdiepen? Wij ondersteunen jou!

Zie jij jezelf als verpleegkundige bij Archipel, Gagelbosch werken?

Dan maken wij graag kennis met jou! We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe wij daarbij kunnen aansluiten. We vragen voor deze baan een afgerond diploma Verpleegkundige. Enthousiast? Solliciteren kan via de link. Heb je vragen? Neem contact op met Iris Berben, recruiter M&O, via: 06-12183326 / 040-2654822 of via: iris.berben@archipelzorggroep.nl en we gaan graag met je het gesprek aan.

Contact

Team Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Huisartsenposten Oost-Brabant

Bestuurssecretaris

's-Hertogenbosch
28 - 32 uur
Jeugdbescherming Brabant

Klachtenfunctionaris

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur
PoZoB

Management Support Professional

Veldhoven
Parttime