zoekt een

Helpende Plus in de wijk

Ben jij Helpende Plus en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de wijkverpleging? Thebe Buurtteam Tilburg Stokhasselt zoekt een zorgtopper in de wijk!

Dan is dit iets voor jou!
Buurtteam Tilburg Stokhasselt, is op zoek naar een enthousiaste Helpende Plus in de wijk om ons team te versterken. Tilburg-Noord is een multiculturele wijk, waar geen dag hetzelfde is en altijd iets te beleven is.

Team Stokhasselt bestaat uit 10 zorgprofessionals met verschillende functies, talenten en kwaliteiten. Deze talenten zetten wij dagelijks in om de beste zorg te verlenen aan de cliënten waar wij komen. Als team zijn wij flexibel en staan we voor elkaar klaar, daarnaast zijn wij steeds in ontwikkeling en staan we open voor innovaties en vernieuwingen.

Team Stokhasselt draagt zorg voor ongeveer 80 cliënten in de thuissituatie. Onze doelgroep bestaat uit o.a.: (kwetsbare) ouderen, kortdurende of chronische zorg, wondzorg en palliatieve of terminale zorg. De zorg veranderd en dit brengt uitdagingen met zich mee. Als team spelen wij in op deze uitdagingen door samen met de cliënten en hun naasten te kijken wat zij zelf kunnen en of de inzet van (zorg-)technologie een passende oplossing biedt voor de vraag die er lig. Het stimuleren van het behouden van regie over het eigen leven vinden wij belangrijk binnen in ons werk.

Jouw werkdag
Wanneer je werkt in de wijk, stap je letterlijk bij de cliënt binnen. Je draagt positief bij aan het welzijn van cliënten en stimuleert de zelfredzaamheid met behoud van regie en eigenwaarde. Als Helpende Plus ondersteun je cliënten o.a. bij activiteiten zoals wassen en douchen, uiterlijke verzorging, medicatie, het in- en uit bed komen en het aantrekken van steunkousen. Al met al een leuke dynamische baan waarin jij het verschil maakt voor de cliënten van Thebe.

In de wijk werk je zelfstandig, maar er is altijd een team van collega’s in de nabijheid met wie je áltijd kan overleggen. Bijzonderheden worden door jou gesignaleerd, gerapporteerd en/of doorgegeven aan je collega’s. Naast het werk voor zorg, vervul je ook een rol voor het team, omdat je teamtaken vervult. Je bent dus onderdeel van het wijkteam en samen zorg je voor de verzorging en begeleiding van cliënten bij hen thuis.

Over jou
Je hebt hart voor de zorg en bent empathisch ingesteld. Ook ben je geduldig, nieuwsgierig en sta je open om te leren. Je haalt energie uit persoonsgerichte zorg en je helpt cliënten in de thuissituatie om zoveel mogelijk zijn/haar leven te laten leiden.

Thebe wijkverpleging is jouw werkplek als:
 • Je graag zelfstandig werkt in de wijk.
 • Je het leukt vindt om dagelijks in contact te staan met de client en de naasten.
 • Je de zorgverlening en situaties die je tegenkomt zowel mondeling als in rapportages uit kunt leggen en over kunt dragen aan je collega’s.
 • Je samen met collega’s wil werken in een zelfstandig team
 • Je continu wil verbeteren, wil leren van je team en van anderen
 • Je vaardig bent in het ondersteunen van cliënten bij de dagelijkse activiteiten
 • Je bent in het bezit van een diploma Helpende PLus (MBO niveau 2).
 • Je kunt goed zelfstandig werken maar bent ook graag onderdeel van een team.
 • Je beschikt over kennis en richtlijnen van hygiëne. 
 • Je bent in staat fysieke werkzaamheden te doen. 
 • Je bent collegiaal en vriendelijk naar cliënten toe. 
 • Je herkent jezelf in De Bedoeling van Thebe.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
 • Een fijne werksfeer
 • Mogelijkheden om verder te groeien
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Maar als het goed gaat kijken we naar de mogelijkheden voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.210,77 - max. € 2.938,60, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je eerst meer informatie of loop je graag een keertje mee? Neem dan contact op met Armanda Melis (Manager Zorg) via tel: 06-43285582, Lizette Kamphuis (wijkverpleegkundige) tel: 06-83040751.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Gaby Meijer
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Assistent begeleider wonen

Moergestel
12 - 16 uur
Sint Anna

Helpende Plus

Boxmeer
In overleg
GGZ Westelijk Noord-Brabant

helpende zorg en welzijn Moermontstede

Halsteren
24 - 36 uur