Doktersassistent(e) voor huisartsenpraktijk Van Haaren in Tilburg

PrimaCura Netwerkzorg regelt in samenwerking met de zorgverleners in de regio Midden-Brabant de chronische zorg voor patiënten. Deze zorgverleners hebben een contract met PrimaCura. Eén van onze aangesloten huisartsenpraktijken, is per 1 februari 2024 op zoek naar een doktersassistent(e) voor 20-24 uur per week. 

De praktijk (NHG-geaccrediteerd) maakt onderdeel uit van een HOED, Medisch Centrum Oud Noord Energieplein 52 in Tilburg, waarin 4 praktijken gevestigd zijn.
We vormen samen een plezierig en hecht team waarin de assistenten werken voor de eigen praktijk maar ook gezamenlijke functies vervullen.
Er wordt gewerkt met Medicom en een V-care telefooncentrale. Het werk van de assistente is afwisselend en goed georganiseerd met o.a. frontoffice, backoffice, omloopfunctie en verrichtingen.
Tot het team behoort ook een fysiotherapiepraktijk waarin 3 fysiotherapeuten werkzaam zijn. Daarnaast zijn we uiteraard ook voorzien van 3 POH-s en 2 POH-ggz. In het pand is ook een apotheek gevestigd. In mijn praktijk kom je samen te werken met een collega-assistente. Salaris volgens CAO Huisartsenzorg. 

Heb je interesse of wil je meer informatie en wellicht eens langskomen, dan kan je mij bellen op 06-655750655 of 013-5422401 (Praktijk). Je mag ook een e-mail sturen naar jejmvanhaaren@ziggo.nl

Contact

Jan Evert van Haaren
huisarts
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Huisartspraktijk Waale

Physician Assistant in opleiding 32 uur/week

Breda
Parttime
GGD Brabant Zuidoost

Teamassistent Eindhoven

Eindhoven
24 - 36 uur