zoekt een

Locatiemanager GRZ

Locatie
Centrum voor Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ)
  
Uren per week
36 uur per week
 
Werk- en denkniveau
Hbo werk- en denkniveau

Het centrum voor Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) van tanteLouise is gevestigd in het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom. De locatie is modern, aantrekkelijk, ruim van opzet en voorzien van de modernste (technische) faciliteiten en domotica toepassingen.

TanteLouise biedt op deze prachtige plek hoogwaardige, specialistische, klinische, geriatrische revalidatie op maat. Dat gebeurt op basis van interdisciplinaire revalidatieprogramma’s die uitgewerkt zijn in thema’s. De cliënt en zijn of haar netwerk hebben een actieve rol in het opstellen van de revalidatie(leer)doelen. Het doel is herstel van de optimale autonomie en zelfregie van de cliënt en een snelle, veilige terugkeer naar de eigen woonomgeving.

Van alle medewerkers in de GRZ verwachten wij 5 kerncompetenties, ongeacht welke functie:  resultaatgericht, creatief, prestatiegericht, interdisciplinair samenwerken en administratief sensitief.

Algemene doelstelling van de GRZ
TanteLouise beschouwt revalideren als een actief leerproces voor de patiënt waarbij de inzet is om gewenst, aangepast en/of nieuw gedrag aan te leren, in de context van de eigen leefomgeving.
De patiënt heeft hierbij zelf de regie. Het zorg- en behandelteam anticipeert op de revalidatiewensen- en mogelijkheden van elke patiënt en helpt bij het zoeken naar antwoorden op de vragen die de patiënt zelf heeft gesteld. In het revalidatietraject wordt nauw samen gewerkt met de specialisten in het ziekenhuis en gebruik gemaakt van de uiteenlopende faciliteiten van zowel de GRZ als het Bravis ziekenhuis.

Speerpunten
Speerpunten van de GRZ voor 2023- 2026 zijn: 

  • Het ontwikkelen van een toekomstvisie in samenspraak met de Raad van Bestuur en de manager kortdurende zorg en behandeling voor het centrum voor acute ouderenzorg in het nieuw te bouwen Bravis ziekenhuis.
  • Het versterken van de multidisciplinaire samenwerking op de werkvloer zodat zorg, paramedische zorg en facilitaire dienstverlening hand in hand gaan en elkaar versterken in kwaliteit.
  • Voldoen aan de realisatie van de gemaakte afspraken van diensten die vallen onder de zorgverzekeringswet, daarbij gebruikmakend van kritieke prestatie-indicatoren (KPI).
  • Onderzoeken van innovatieve methode om de geriatrische revalidatie toekomstbestendig te maken.
  • Ontwikkelen en implementeren van transmurale zorgpaden in de regionale zorgketen.

Met wie ga je werken?
De GRZ wordt geleid door een managementteam met jou als locatiemanager, een assistent locatiemanager en een eerstverantwoordelijke specialist ouderengeneeskunde, opgeleid tot kaderarts geriatrische revalidatie.

  • Alle teamleden van de GRZ ressorteren rechtstreeks onder jou als locatiemanager en worden functioneel mede aangestuurd door de eerstverantwoordelijke specialist ouderengeneeskunde. Tot het zorg- en behandelteam behoren onder meer de specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundigen en verzorgenden, fysiotherapeuten, logopedisten, psychologen, diëtisten, ergotherapeuten en nog een aantal overige functies.
  • Het zorg- en behandelteam werkt interdisciplinair samen. Ook de patiënt en de mensen om hem heen maken onderdeel uit van dit interdisciplinaire team. De patiënt heeft de regie en is mede verantwoordelijk voor zijn eigen revalidatieproces. Het team betrekt de familie en mantelzorg systematisch bij het proces.
  • Daarnaast heeft tanteLouise nauwe samenwerkingsafspraken met relevante medische en paramedische specialismen binnen het Bravis ziekenhuis. Voor CVA-zorg wordt er gewerkt conform het regionale ketenprotocol van diverse partijen in de regio.

Wat ga jij als locatiemanager doen?
Als locatiemanager van de GRZ ben je eindverantwoordelijk voor het functioneren van de gehele locatie. Je rapporteert aan de manager kortdurende zorg en behandeling en de Raad van Bestuur en werkt collegiaal samen met de eerstverantwoordelijke specialist ouderengeneeskunde.
Je volgt een locatiemanager op die binnen de afdeling zaken heeft vormgegeven en processen bestendig heeft gemaakt. Jij gaat sturen op het evenwicht in opbrengsten en uitgaven en het nog efficiënter inrichten van zorginhoudelijke- en bedrijfsmatige processen. Het door ontwikkelen van vernieuwende activiteiten, producten en diensten voor de GRZ behoort eveneens tot je takenpakket.
Daarnaast stuur je op een nog betere multidisciplinaire samenwerking binnen een prettig werkklimaat en stimuleer je proactief gedrag, eigenaarschap en rolverantwoordelijkheid.

De verbinding van de GRZ met het ziekenhuis,  ketenpartners en naar tanteLouise als organisatie zijn van groot belang. Veel van deze verbindingen bestaan al, maar goed onderhoud en zelfs uitbreiding van het externe netwerk is in het belang van de GRZ evident. Communicatie van en naar de eigen organisatie verdient vanwege de wederzijdse betrokkenheid voortdurende aandacht.

Betrokkenheid creëer je ook door stimulerend en inspirerend leiding te geven. Behalve inhoudelijk deskundig ben je ondernemend en zie je kansen voor de afdeling. Je bent in staat om de nu al aanwezige inhoudelijke expertise met elkaar samen te brengen en ervoor te zorgen dat medewerkers worden aangemoedigd initiatief, eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap te tonen.

Wie ben jij?
Voor deze functie is het vereist dat je in het bezit bent van een relevant bachelor diploma. Denk hierbij aan een afgeronde opleiding met een (para)medische en/of bedrijfskundige achtergrond. Je hebt vanuit een integrale verantwoordelijkheid aantoonbare ervaring met de aansturing van complexe geriatrische revalidatie- en herstelzorg en hebt daar ook een visie op.

Wij hebben een sterke voorkeur voor een kandidaat met ruime managementervaring. Iemand die de bedrijfsmatige kant van de GRZ, zowel inhoudelijk als financieel,  prima kan doorgronden en oog heeft voor kwaliteit, productie en bedrijfsvoering. Ook als het gaat om complexe projecten en een grote diversiteit aan zorgprocessen.

Minstens zo belangrijk voor tanteLouise is een inspirerende stijl van leidinggeven. Qua persoonlijkheid ontmoeten we dan ook graag een ondernemende verbinder. Een communicatief sterke persoonlijkheid die, zowel in de bedrijfsvoering als bij organisatievraagstukken, denkt en handelt vanuit kansen en oplossingen. Je bent transparant, constructief kritisch en in staat om al jouw medewerkers te overtuigen en mee te nemen in je visie en je keuzes. Zonder daarbij - maar dat spreekt voor zich - de inhoudelijke visie, het medewerkersgeluk en de cliëntgerichtheid uit het oog te verliezen.

Wat bieden we je? 
Wanneer je bij tanteLouise gaat werken kom je in dienst bij een van de grootste werkgevers in de regio. TanteLouise staat goed te boek, scoort hoog als het gaat om medewerkerstevredenheid en cliënttevredenheid en is financieel gezond. Ook belangrijk: tante onderscheidt zich door een inspirerend en uitdagend werkklimaat. Als het gaat om vernieuwing en innovatie in de ouderenzorg behoort tanteLouise - altijd op zoek naar dingen die er nog niet zijn - al langere tijd tot de koplopers.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Je wordt ingeschaald volgens de cao VVT FWG schaal 65. De daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring.

TanteLouise kent daarnaast tal van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan een eindejaarsuitkering in november, een extra reiskostentoeslag als je wat verder weg woont, een keurige pensioenregeling, uitgebreide opleidingsmogelijkheden, korting op je ziektekostenverzekering en een pc- en fietsplan.

Reageer nu
Spreekt de functie je aan en sta je te trappelen om als locatiemanager in de GRZ aan de slag te gaan, solliciteer dan vóór 29 december 2023 via onderstaande sollicitatiebutton. Houd 5 januari tussen 9:00 en 12:00 uur alvast vrij in je agenda, want op dat moment zullen de gesprekken plaatsvinden.
Stuur ons je cv en motivatie; wij horen graag waarom je kiest voor tanteLouise als organisatie en de functie van locatiemanager in de GRZ.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd. 
Ook kan een assessment onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Heb je vragen of behoefte aan extra informatie? Aarzel niet en neem contact op met Leanne Otto, manager kortdurende zorg en behandeling. Dat gaat het snelst door haar te bellen op haar mobiele telefoonnummer: 06-14188392.
Wil je meteen solliciteren? Klik dan op onderstaande button!

Contact

Leanne Otto
Manager Kortdurende Zorg & Behandeling
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Libra Revalidatie & Audiologie

Bestuursleden Vrienden van Libra

Eindhoven
4 - 8 uur
Prisma

Programmamanager Siem

Waalwijk
32 - 36 uur
Zorroo - Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken

Vacature Praktijkmanager bij huisartsenpraktijk de Besterd

Oosterhout
12 - 20 uur