zoekt een

Flexibele Begeleider | Verzorgende IG

Word jij op je werk graag verwelkomd met een glimlach? Dat overkomt onze flexibele begeleiders regelmatig. Wil jij deze ervaring ook? Dat kan door als flexibele begeleider/verzorgende bij Siza Tilburg te gaan werken. We praten over een win-win situatie, want jij blijft zelf in control over je agenda en wij maken heel graag gebruik van jouw ervaring en expertise in de gehandicaptenzorg.

In overleg met de collega’s van Siza Flex word je ingezet op voor jou passende locaties en doelgroepen. Hierdoor leer je onze organisatie, maar ook de verschillende doelgroepen goed kennen. Dan kan het zijn, dat je een voorkeur krijgt voor locaties waar je graag vaker wilt werken. Dat kun je aangeven bij Siza Flex, maar het kan ook zijn dat de locatie je gaat terugvragen.

Diverse hulpvragen
Met wie ga je werken?
Je gaat aan de slag op verschillende locaties in Tilburg en je gaat dus ook met verschillende soorten mensen werken: mensen met een (licht) verstandelijke beperking of mensen met een meervoudige beperking. Ook de leeftijden variëren: de ene dag werk je met kinderen en jongeren, de andere dag werk je met iemand die de pensioenleeftijd al heeft bereikt.

Momenteel hebben we de meeste diensten voor je op de locaties Villa Bergland en Tuinhuis. Ga je aan de slag op Villa Bergland, dan kom je op een woonvoorziening waarbij jongeren wonen met een LVB. Er zijn 6 bewoners die hier permanent wonen en 2 logees die elkaar afwisselen, de leeftijd ligt tussen de 18 en 25 jaar. 90% van de dienst richt zich op het begeleiden van deze doelgroep, ADL-zorg is minimaal en neemt ongeveer zo een 10% van de tijd in.  Op Het Tuinhuis wonen kinderen, jongeren met een ernstige verstandelijke of meervoudige beperking. De sfeer is warm en huiselijk. De jongste bewoner is 9 jaar en de oudste is 25 jaar. We zoeken voor het Tuinhuis een begeleider die van nature gemakkelijk aansluit bij deze doelgroep en bij hun zorgvraag. 

Het Tuinhuis maakt gebruik van ochtenddiensten van 7 uur tot 10 uur of 11 uur, afhankelijk welke dienst je krijgt toegewezen. Andere dagen zijn van 15 uur tot maximaal 22 uur, een eventuele slaapdienst eraan koppelen is ook mogelijk. Op woensdag en in het weekend is de bezetting voor de gehele dag. Het Tuinhuis vraagt meer ADL-zorg dan de Villa, dit komt door het verschil in mate van zelfstandigheid. Procentueel is dat uit te drukken in 40% begeleiding en 60% verzorging.

Het flexbureau team
Zorgen voor de perfecte match
De collega’s van Siza Flex zijn in jou geïnteresseerd en bij jou betrokken. Jullie bepalen samen ruim van tevoren hoe je het beste inzetbaar bent. Er is veel mogelijk. Zo sluiten jouw diensten aan bij jouw wensen en onderzoeken jullie samen welk team en welke doelgroep het beste bij jou past. Alles geïnventariseerd? Dan kun je aan de slag!

Je hebt een vast aanspreekpunt. Elk jaar wordt er naar je ervaring gevraagd en is er een evaluatiegesprek met je collega’s.  

Ze bieden je een luisterend oor en denken met je mee over allerlei situaties die jij als flexibel begeleider tegenkomt. Kortom jouw flexibele inzet is van waarde!

Recente vacatures

Mare Bijzondere Zorg

Ambulant begeleider Familieondersteuning

Kerkdriel
In overleg
's Heeren Loo

Ambulant Begeleider Kind & Gezin

Middelburg
20 - 32 uur
Compartijn

Persoonlijk Begeleider

Weert
28 - 32 uur