zoekt een

Verpleegkundige - Open PG op Bosgaard

Locatie
Woonzorgcentrum Bosgaard in Halsteren
 
Uren per week
Uren per week in overleg
 
Werk- en denkniveau
MBO niveau 4 Verpleegkundige met geldige BIG registratie

In de prachtige bosrijke omgeving van Halsteren, vind je op het landgoed Vrederust de in 2019 gebouwde locatie De Bosgaard. De locatie bestaat uit zijn 12 woningen waar 8 bewoners een eigen appartement hebben en een gezamenlijke woonkamer delen. Bewoners die nog goed in staat zijn om de eigen regie te voeren, worden gestimuleerd om dat vooral te blijven doen. Zij kunnen elkaar ontmoeten in de centrale woonruimte, in de tuin of in het gastvrije restaurant, het centrale punt van de locatie. De bewoners met dementie, een somatische aandoening of het syndroom van Korsakov leven allen in verantwoorde vrijheid in Bosgaard.?? 

Gastvrijheid, een persoonsgerichte benadering en het behoud van eigen regie staan centraal bij De Bosgaard. De bosrijke omgeving biedt niet alleen volop mogelijkheden om te bewegen, maar ook de veiligheid die onze bewoners nodig hebben. Dat is waar De Bosgaard voor staat: een plek waar bewoners in alle comfort en vrijheid kunnen leven, te midden van de natuurlijke schoonheid van de omgeving. 

Wat ga je doen? 
Je begeleidt, coacht, verzorgt en verpleegt de 16 bewoners van woning 9 en 10 met een psychogeriatrische aandoening. Je ondersteunt het zelfmanagement als belangrijk instrument in het dagelijks functioneren. De focus ligt op het stabiliseren van de gezondheidstoestand van de bewoner en het bevorderen van het welbevinden, de kwaliteit van leven en vooral ook het leren leven met het gezondheidsprobleem. Je ondersteunt bij het vinden van een passende dagstructuur en dagbesteding, en stimuleert en ondersteunt om te komen tot maatschappelijke participatie 

Maar daarnaast vinden we het ook belangrijk dat je: 

  • Kennis en affiniteit hebt met het de verschillende ziektebeelden en op?de hoogte bent van de benaderingswijze ‘handen op de rug’ en de verschillende begeleidingsstijlen of bent?bereid om scholing hiervoor te volgen.
  • Je grenzen weet te stellen met?geduld en respect en om weet te gaan met afwijkend gedrag?en probleemgedrag weet te signaleren en op te anticiperen.
  • Werken in wisselende diensten (ook in de weekenden en feestdagen) is voor jou geen probleem, samen met het team zorg je ervoor dat het rooster geregeld is. Maar wanneer je ook werkt, jij maakt er altijd wel een feestje van!

Wat bieden we je? 
Dit heeft tante voor jou in petto: 

  • Salaris! Aan de hand van jouw werkervaring en diploma word je ingeschaald in FWG 45 (Verpleegkundige) van de CAO VVT.
  • TanteLouise investeert maximaal in de ontwikkeling van medewerkers. Er is een fors budget beschikbaar voor tal van opleidingen en cursussen. Zo ook voor gespecialiseerde opleidingen of verpleegkundige, mocht je deze in het verlengde van je loopbaan willen volgen. Gaaf!
  • Andere fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering in november, de mogelijkheid om via de organisatie (en met een leuk financieel voordeel) een fiets of een pc of laptop aan te schaffen en een vitaliteitsprogramma waarbij je kunt kiezen uit tal van activiteiten om aan de slag te gaan met je gezondheid.

Verder goed om te weten: als je bij ons komt werken, moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren. Natuurlijk vergoeden wij de kosten. 

Wil jij onze nieuwe collega worden? 
Leuk! Stuur tante dan een brief met daarin je CV en je motivatie en laat ons weten waar jij energie van krijgt. Dat kan heel gemakkelijk via de solliciteer-button! We gaan graag met je in gesprek om je beter te leren kennen. Kennismaken doen we graag met je op locatie, samen met eventueel je toekomstige collega’s uit het team! 

Heb je nog vragen? Pak dan je telefoon en bel met Gerda van Vliet, Teamleider, via 0164 287 580 
Wil je meteen solliciteren? Klik dan op onderstaande button!

Contact

Gerda van Vliet
Teamleider
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

S&L Zorg

Persoonlijk begeleider (Zorgcoördinator)

Bergen op Zoom
In overleg
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Verpleegkundig Medisch Assistent B

's-Hertogenbosch
28 - 32 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Verpleegkundige mbo - thuiszorg

Eindhoven
32 - 36 uur