zoekt een

HBO Verpleegkundige bij tanteLouise

Locatie
Op verschillende locaties mogelijk, waaronder Residentie Moermont, Stuijvenburgh, Het Nieuwe ABG, Hof van Nassau of woonzorgcentrum Jacqueline!
  
Uren per week
28 tot 36 uur 
  
Werk- en denkniveau
HBO werk- en denkniveau 

Waar ga je werken? 
Bij tanteLouise draait ouderenzorg om mensen en hier maken de mensen echt het verschil. Natuurlijk breng je professioneel al je kennis en vaardigheden mee voor optimale zorg, behandeling of ondersteuning. Bovenop die liefdevolle zorg wil jij ook iets extra’s toevoegen, iets persoonlijks: warmte. Met oprechte, persoonlijke aandacht probeer jij het leven van cliënten in deze kwetsbare fase net wat kleurrijker te maken. Iedere dag weer, op iedere locatie van tanteLouise. Wij zijn op zoek naar HBO Verpleegkundigen, die bijdragen aan het verwezenlijken van deze warme zorg, voor verschillende locaties waaronder Residentie Moermont, Stuijvenburgh, Het Nieuwe ABG, Hof van Nassau en woonzorgcentrum Jacqueline. Neem hier vast een kijkje naar de verschillende locaties.

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundige 6 heb je niet alleen een diverse baan, maar ook een baan die veel van je verantwoordelijkheid vraagt. Samen met een professioneel team geven jullie invulling aan de uitvoering van warme, mensgerichte zorg in een veilige en comfortabele woonomgeving. Jij bent het primaire aanspreekpunt bij hoog complexe en instabiele situaties en je hebt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg. Bovendien fungeer je als coach voor je teamleden op diverse zorginhoudelijke thema’s.

Naast het uitvoeren en bieden van zorg heb je ook andere taken als HBO Verpleegkundige, hier ben je ongeveer 40% van je tijd mee bezig. Je fungeert onder andere als adviseur voor je leidinggevende, waarbij je jouw expertise inzet. Je waarborgt de kwaliteit van zorgleefplannen, stelt procedures op, en zorgt voortdurend voor verbeteringen in de zorgkwaliteit op jouw locatie.  Je analyseert en implementeert verbeterplannen, en speelt een rol bij het ontwikkelen van werkinstructies en protocollen op locatie overschrijdend niveau.

Wat bieden we je?
Bij tanteLouise werk je voor een van de grootste werkgevers in de regio. TanteLouise heeft een uitstekende reputatie, met hoge scores op medewerkerstevredenheid en cliënttevredenheid. Los daarvan biedt tanteLouise de volgende aantrekkelijke voorwaarden:

  • Je verdient een aantrekkelijk salaris volgens de inschaling FGW 50 conform CAO VVT.
  • Een functie als HBO Verpleegkundigen waarbij je volop de vrijheid wordt geboden en je de regie neemt over je eigen werkzaamheden.
  • Je kunt rekenen op een mooie eindejaarsuitkering, een fijne extra beloning aan het einde van het jaar.
  • Een goede pensioenregeling om te investeren in je financiële toekomst.
  • We hechten veel waarde aan scholing, groei en ontwikkeling, omdat we geloven dat jouw succes ons succes bepaalt.  

Wat vragen we van je?
Als jij over een HBO diploma Verpleegkunde beschikt en daarnaast bij voorkeur kennis hebt van (psycho)somatische, (psycho)geriatrische en psychiatrische ziektebeelden en verpleegtechnische handelingen, dan hebben wij de perfecte plek voor jou op één van onze locaties. Maar het gaat niet alleen om jouw kwalificaties; jouw sociale vaardigheden maken je tot een waardevolle teamspeler. Samen met je collega’s kun je je inleven in de leefwereld van de cliënt. Je bent overigens ook prima in staat om zelfstandig te werken!

Reageren
Ben je enthousiast over de functie en kijk je ernaar uit om bij tanteLouise te beginnen? Stuur ons je cv en motivatie; vertel ons waarom je tanteLouise als organisatie kiest en waarom de rol van HBO Verpleegkundige je aanspreekt. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken welke locatie het allerbeste bij je past!

Let op: bij indiensttreding dient een VOG verklaring te worden overlegd.

Heb je vragen of wil je nog meer informatie? Neem contact op met Denise Verbaarendse op 0657874504.

Wil je meteen solliciteren? Klik dan op onderstaande button!

Contact

Denise Verbaarendse
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Vivent

Coördinerend Verpleegkundige

Hintham ('s-Hertogenbosch)
32 - 36 uur
Máxima MC

Verpleegkundige NICU / Neonatologie

Veldhoven
24 - 36 uur