HBO Stagiaire Sportkunde - Maashorst Reek

Wil jij bouwen aan de toekomst van onze jongeren en die van jezelf? Kom dan bij ons stage lopen!

Bij Maashorst behandelen wij kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar met gedragsproblematiek. Er is een uitdagende stageplaats beschikbaar voor studenten HBO sportkunde.

Over de functie
Als Stagiaire Sportkunde draag je zorg voor recreatieve en actieve (sport) activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar met gedragsproblematieken.

Je ontwikkelt, organiseert en voert activiteiten uit onder begeleiding die zowel op recreatie als op behandelingsondersteuning gericht kunnen zijn. Dit zowel in groepsverband alsook individueel. Je biedt hierbij begeleiding aan kinderen op een manier dat dit een positieve bijdrage levert aan het welzijn en welbevinden van de doelgroep. Je bent een teamplayer, maar kunt ook zelfstandig werken. Je toont initiatief, bent creatief, deelt ideeën en kan hier uitvoering aan geven. Dit allemaal ter ondersteuning en onder begeleiding van je collega's.

Over de locatie
Maashorst is een instelling voor jeugdhulpverlening en specialistisch onderwijs welke behandeling biedt aan jonge kinderen (leeftijd van 4-16 jaar) met een gemiddeld niveau, kinderen met (ernstige) ontwikkelings-, gedrags- en leerproblemen en aan hun gezinnen. Maashorst biedt op locaties in Reek en ’s-Hertogenbosch ambulante hulp, dagbehandeling en behandeling in een leefgroep en specialistisch onderwijs (De Vlinder/REC-4).

We hebben diverse stageplaatsen op de locaties in Reek. De stageplaatsen die we bieden zijn binnen de 24-uurs behandelgroepen. Er zijn diverse groepen met elk hun eigen aanpak en werkwijze afgestemd op de kinderen. Hierbij wordt een warm, open en positief pedagogisch klimaat geboden waarbij er weel aandacht is voor de ontwikkeling van ieder kind.

Jij!
  • Staat stevig in je schoenen
  • Bent consequent, stressbestendig, geduldig, flexibel, oplossingsgericht en creatief
  • Volgt een HBO opleiding Sportkunde
  • Bent in staat om activiteiten zelfstandig uit te voeren
  • Bent in staat om zowel groepsgericht als individueel met kinderen te werken.

Wat bieden wij?
  • Een uitdagende stageplek waar collega’s en jongeren ontzettend veel van elkaar kunnen leren.
  • Je wordt begeleid door een professional.
  • Je stage start in februari 2024.
  • Je ontvangt een stagevergoeding.

Meer informatie
Voor meer informatie, neem contact op met Wendy van Kreij (praktijk- en opleidingscoördinator) via werkenenlerenNOB@koraal.nl

Reageren
Ben je geïnteresseerd? Wij ontvangen graag je CV en motivatie via het sollicitatieformulier op www.werkenbijkoraal.nl/vacatures

Sollicitaties die per e-mail binnenkomen, worden niet in behandeling genomen.

Een meeloopdag kan onderdeel van de selectieprocedure zijn.

Contact

Werkenenleren NOB
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Leerling

Vught
24 - 28 uur
Catharina Ziekenhuis

Opleidingsplaats HBO MBRT-duaal afdeling Radiologie - parttime

Eindhoven
28 - 32 uur