zoekt een

Locatieflex De Hooghe Clock

Hoe zelfstandig ben jij in je werk? Ben je flexibel in het weekend, in de avond óf wil je juist wat extra uren werken. Daar zijn wij benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! In de flex bepaal je zelf wanneer je werkt, net wat jou het beste past! 

Flexibel en zelfstandigheid 
Als flex medewerker heb je een veelzijdige en flexibele rol. Je bent niet gebonden aan één specifieke afdeling Je springt in waar nodig, draait verschillende diensten, en staat klaar voor onze bewoners. Van persoonlijke verzorging tot een luisterend oor bieden, het hoort er allemaal bij. Je bent zelf verantwoordelijk voor het inplannen van diensten, dit vraagt veel zelfstandigheid van jou. Als helpende, helpende + of verzorgende IG draag je een warm hart voor de mensen waarvoor je zorgt. Door jou professionaliteit en betrokkenheid ben je in staat om de juiste zorg te bieden. Je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg waarbij we ook oog hebben voor het stimuleren van ze zelfredzaamheid. 

De Hooghe Clock
De Hooghe Clock is een woonzorgcentrum in een gezellige buurt in ’s-Hertogenbosch Noord, dichtbij de winkels en een mooi park met een dierenweide. De Hooghe Clock heeft, naast de 44 zorgappartementen, 5 kleinschalig woningen voor bewoners met een vorm van dementie. 

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma Helpende (+) of Verzorgende IG.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Zorgokee B.V

Begeleider Kind & Jeugd, met aandachtsgebied

Tilburg
20 - 28 uur
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
tanteLouise

Zorgstudent, Locatie De Nieuwe Haven

Bergen op Zoom
In overleg