zoekt een

Verzorgende IG | Vaste nachtdienst

Werk jij als verzorgende IG graag nachtdiensten? Voor onze afdeling Wintmolen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega om deel uit te maken van ons vaste nacht team. Werk jij graag gemiddeld drie nachtdiensten per week? Dan past onze vacature voor jou perfect.

Werken als vaste nachtdienst
Als verzorgende IG in de nachtdienst ben je verantwoordelijk voor het bieden van zorg en ondersteuning aan onze bewoners tijdens de nacht. Je monitort hun welzijn, voert verzorgende taken uit en staat klaar om adequaat te reageren wanneer nodig.

Je werkt 22 uur per week. Binnen de afdelingen ben jij als enige nachtdienst aanwezig. Indien nodig, ontvang je ondersteuning van een achterwacht op dezelfde locatie (locatie Elisabeth) maar werkzaam binnen een andere afdeling.

Afdeling Wintmolen
De afdeling is gevestigd op onze locatie Elisabeth in Breda waar 10 afdeling in totaal gevestigd zijn. Op de afdeling wonen mensen met dementie. We werken op onze afdeling dan ook volgens de werkwijze Sociale Benadering Dementie

Wat breng jij mee
Als verzorgende IG in het nachtteam toon je stevigheid en zelfstandigheid. Je behoudt uitstekend overzicht en beschikt over het volgende diploma:

  • Verzorgende IG Niveau 3 
  • Daarnaast vinden we het belangrijk dat je affiniteit hebt voor mensen met dementie.

Contact

Marlous van der Mark
adviseur werving en selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Dunya zorg en welzijn

BBL opleidingsplaatst

Breda
Parttime
Oktober

Leerwerktraject Verzorgende IG - Merefelt

Veldhoven
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Zorgcoördinator (EVV-er) woongroep

Geertruidenberg
In overleg