zoekt een

Verzorgende IG | Vaste nachtdienst

Werk jij als verzorgende IG graag nachtdiensten? Voor onze afdeling Wintmolen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega om deel uit te maken van ons vaste nacht team. Werk jij graag gemiddeld drie nachtdiensten per week? Dan past onze vacature voor jou perfect.

Werken als vaste nachtdienst
Als verzorgende IG in de nachtdienst ben je verantwoordelijk voor het bieden van zorg en ondersteuning aan onze bewoners tijdens de nacht. Je monitort hun welzijn, voert verzorgende taken uit en staat klaar om adequaat te reageren wanneer nodig.

Je werkt 22 uur per week. Binnen de afdelingen ben jij als enige nachtdienst aanwezig. Indien nodig, ontvang je ondersteuning van een achterwacht op dezelfde locatie (locatie Elisabeth) maar werkzaam binnen een andere afdeling.

Afdeling Wintmolen
De afdeling is gevestigd op onze locatie Elisabeth in Breda waar 10 afdeling in totaal gevestigd zijn. Op de afdeling wonen mensen met dementie. We werken op onze afdeling dan ook volgens de werkwijze Sociale Benadering Dementie. https://socialebenadering.nl/

Wat breng jij mee
Als verzorgende IG in het nachtteam toon je stevigheid en zelfstandigheid. Je behoudt uitstekend overzicht en beschikt over het volgende diploma:

  • Verzorgende IG Niveau 3 

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je affiniteit hebt voor mensen met dementie.

 

Dit mag je verwachten

Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
Contracturen voor 22 uur per week;
Een salaris in FWG 40 (max €3.417,15 o.b.v. 36 uur excl. ORT);
Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, vakantiegeld;
Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (dit stelt jou in staat om je eigen arbeidsvoorwaarden op maat te maken zodat je kunt profiteren van voordelen die voor jou het meest waardevol zijn);
Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden d.m.v. het opleidingsaanbod van Surplus.

Interesse
Voel jij je enthousiast bij het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via de sollicitatie button solliciteer direct! We kijken ernaar uit om jou als verzorgende IG te verwelkomen in ons team in Breda en samen bij te dragen aan het welzijn van onze bewoners.

Contact

Marlous van der Mark
adviseur werving en selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Sint Anna

Eerstverantwoordelijk Verzorgende IG

Boxmeer
In overleg
Het Laar

Flexpooler in de zorg niveau 3-IG

Tilburg
In overleg
Neos

Verzorgende IG Specifieke Doelgroepen

Eindhoven
16 - 32 uur