Woonzorgbegeleider / Verzorgende IG met accent op de nacht

Zorg jij voor een rustige en veilige woonomgeving, zodat onze cliënten 's nachts hun rust krijgen?
Dan is deze vacature op Eegelshoeve misschien wel iets voor jou!


Wat je functie inhoudtAls verzorgende lever je een belangrijke bijdrage aan welzijn, verzorging en begeleiding van de cliënten aan de hand van de daarvoor geldende protocollen. Ook ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen van de zorgplannen. Deze vacature is speciaal gericht op de nachtdiensten. Ook in de nacht hebben onze cliënten oprechte aandacht nodig als er iets is of ze niet kunnen slapen. Daarom staat werken met je hart bij jou centraal, want als zorgprofessional voel jij je betrokken bij onze cliënten. Je zorgt ervoor dat een cliënt zich in de nacht ook veilig en comfortabel voelt. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en je streeft altijd naar verdere verbetering van de zorg.

Wat wij vragen
Natuurlijk heb je je Verzorgende IG diploma op zak.
Je bent vakkundig, bij voorkeur met ervaring in de ouderenzorg. Van jou wordt verwacht dat je verantwoordelijkheid draagt voor de aan jouw toevertrouwde cliënten. Methodisch kunnen werken en goede contactuele eigenschappen zijn vanzelfsprekend voor je en je bent mondeling en schriftelijk communicatief sterk.

Wat wij je bieden
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden.
De arbeidsduur wordt in onderling overleg vastgesteld met een maximum van 28 uur. Het accent ligt op werken in de nacht maar daarnaast werk je een enkele dag- of avonddiensten per maand (om je team en de dagelijkse dingen die overdag gebeuren ook mee te krijgen, zodat je weet wat dan ook speelt). Het salaris is volgens VVT-cao FWG 35 (minimaal 2.466,72 en maximaal 3.256,53 euro bruto per maand op basis van 36 uur per week) en op basis van jouw ervaringsjaren. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Dat houdt in dat je naast je salaris onder meer 8% vakantiegeld krijgt én een eindejaarsuitkering van 8,33%. Daarnaast natuurlijk nog de onregelmatigheidstoeslag, FiscFree mogelijkheden en mogelijkheden voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Interesse?
Leuk, reageer dan op deze vacature en we laten je z.s.m. iets weten na de sluitigsdatum.
Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met de teamleider, Loes Hunnekens, op T. 088 987 82 68.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Loes Hunnekens
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG (intramuraal)

Teteringen
0 - 36 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur