zoekt een

Verzorgende vaste nachtdiensten Eemwijk

Als nachtdiensten bij jouw situatie passen, is dit de ideale baan.

Hier zorg jij voor

Jij geeft onze bewoners rust, een veilig gevoel, geborgenheid én goede zorg. Wanneer je dienst begint, spreek je met je collega’s af voor welke woningen jij die nacht verantwoordelijk bent. Dit houdt je werk afwisselend. Zo sta je de ene keer een aantal nachten klaar voor de bewoners die somatische zorg nodig hebben en dan weer voor ouderen met dementie of op de afdeling voor kortdurend verblijf.  

Jouw dienst start om 22.15 uur met een overdracht van je collega’s van de dag en eindigt om 7.15 uur, ook weer met een overdracht. Tot ongeveer 2.00 uur help je mensen naar bed, wat ervoor zorgt dat je bewoners echt leert kennen. Daarna ben je er wanneer ze bellen en zorg nodig hebben. Soms betekent dit iemand geruststellen die verward wakker schrikt, maar je verricht ook verpleegtechnische handelingen. Denk aan het zetten van een nieuwe katheter of het toedienen van morfine. Ligt iedereen lekker te slapen? Dan heb jij tijd om benaderingsplannen en rapportages goed door te nemen. En om een kopje koffie te drinken – en soms zelfs een film te kijken – met je twee nachtcollega’s.  

Een goede werk-privébalans vinden we belangrijk. Daarom bepaal je zelf hoeveel nachtdiensten je achter elkaar werkt. Vallen er gaten in de planning? Dan lossen we dat op met collega’s van de dagdiensten of uit onze flexibele schil. Ook zorgen we dat je met een zeker gevoel op de vloer staat door je onder meer trainingen te bieden in omgaan met agressie, psychiatrische ziektebeelden en de verschillende soorten dementie. Zodat ook jij eenmaal weer thuis met een gerust gevoel kunt gaan slapen. 

Hier werk jij

Je werkt op locatie Eemwijk, vlak bij de Aa en de Oosterplas in Den Bosch. Hier bieden we kleinschalig wonen voor mensen met dementie en somatische zorg voor mensen met een (chronische) aandoening of ziekte. Elke bewoner heeft een eigen kamer. Op dit moment wonen er 96 mensen op Eemwijk.  

Het nachtteam is klein en divers in leeftijd en niveau. De saamhorigheid is groot en we helpen elkaar graag. Ook werken we aan een nog betere samenwerking met onze collega’s overdag, zodat we bewoners zowel overdag als ’s nachts de juiste zorg kunnen bieden. 

Dit ben jij

Je hebt een mbo 3-diploma verzorgende IG (en/of MZ) en kunt omgaan met verschillende doelgroepen, zoals PG en somatiek. Verder:  

 • is het voor jou ideaal om uitsluitend nachtdiensten te werken; 
 • kun je snel schakelen en meegaan in de beleving van de mensen voor wie je zorgt; 
 • houd je van aanpakken en sta je stevig in je schoenen; 
 • vind je open en eerlijk communiceren met je collega’s belangrijk. 

Ook kun je ons een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigen. Natuurlijk vergoeden wij deze kosten. 

Dit bieden wij

Je krijgt meteen een vast contract, het aantal uren bespreek je met de manager. Je salaris is maximaal € 3.177,10 bruto per maand, op basis van een fulltime werkweek (36 uur). Verder:  

 • krijg je onregelmatigheidstoeslag (ORT) voor het werken in de nachten; 
 • kun je via Van Neynsel Academie verschillende interne opleidingen en trainingen volgen; 
 • kun je met je individueel ontwikkelingsbudget (IOB) bouwen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling; 
 • krijg je in november een eindejaarsuitkering van 8,33% (13de maand) en 8% vakantiegeld in mei; 
 • kun je gebruikmaken van fiscaal voordeel bij de aanschaf van bijvoorbeeld een smartphone, Bol.com-bon, fiets, weekendje weg of de contributie van een fitnessabonnement. 

Je arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao-VVT, inschaling in functiegroep 35. Goed om te weten: in de cao staat een loonsverhoging van 5% voor komend jaar. 

Werk je al bij Van Neynsel? Dan behoud je je vaste- of tijdelijke contract en verander je alleen van werkplek.  

Is dit jouw nieuwe uitdaging?

Solliciteer dan direct. De sluitingsdatum van deze vacature is zondag 25 februari 2024.

Solliciteren is heel eenvoudig en binnen 3 minuten geregeld. Gebruik hiervoor de knop ‘Solliciteer direct’.

Heb je nog vragen? Of wil je een keer vrijblijvend komen kennismaken? Neem dan contact op met:

 • teamcoach Ruud Hoenen
 • 06 – 11 31 42 05
 • r.hoenen@vanneynsel.nl 

Zorg zit bij Van Neynsel in het DNA

De naam Van Neynsel is onlosmakelijk verbonden aan de ouderenzorg in Den Bosch. Hendrik van Neynsel opende er in 1345 een gasthuis voor arme vrouwen. Bijna 700 jaar later is Van Neynsel een bloeiende zorgorganisatie. Wij bieden ouderenzorg op onze 6 woonzorglocaties in Den Bosch en Vught, in de wijk bij mensen thuis en in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Daar hebben we eigen afdelingen voor geriatrische revalidatie en tijdelijk verblijf.

De Sociale Benadering

Als zorgpionier was Van Neynsel één van de eerste zorgorganisaties die de Sociale Benadering toepaste in een woonzorglocatie. Dat betekent dat we de mens centraal stellen, niet de ziekte of beperking. Ouder worden komt nu eenmaal met gebreken, maar er kan nog heel veel wél. Door hierop te focussen kunnen ouderen zoveel mogelijk van hun vertrouwde leven behouden. Ook wanneer ze bij één van onze locaties komen wonen. 

Een baan met toekomst

Werken bij Van Neynsel betekent het lef hebben om samen met ons te bouwen aan de toekomst van de ouderenzorg. Waar sommige dingen nog niet helemaal zijn uitgewerkt. En waar jouw eigen oordeel en initiatief enorm belangrijk zijn.

Het betekent ook werken bij een organisatie die groot genoeg is om impact te hebben, maar klein genoeg om jou te blijven zien. We zien wie je bent en wat je kunt. Of je nu wel of geen zorgdiploma hebt, wij geloven dat jij enorm waardevol bent voor de ouderen in Den Bosch en Vught. 

Kom langs voor een kennismaking. We gaan graag met jou in gesprek om zo te ontdekken in welke rol en op welke locatie jij het beste tot je recht komt.

Wanneer zien we jóu bij Van Neynsel?

Contact

Ruud Hoenen
teamcoach
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Sint Anna

Eerstverantwoordelijk Verzorgende IG

Boxmeer
In overleg
Het Laar

Flexpooler in de zorg niveau 3-IG

Tilburg
In overleg
Neos

Verzorgende IG Specifieke Doelgroepen

Eindhoven
In overleg