zoekt een

Verpleegkundige/GGZ Agoog vaste avonddienst, gerontopsychiatrie

Maak het verschil
Hier kom je te werken in een omgeving waar je talenten worden gewaardeerd en je de ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. Samen met je team van agogen en verpleegkundigen maak jij het verschil voor onze cliënten en zoek je de balans tussen solistisch werken en samenwerken.

Jouw taken omvatten onder andere:

 • Het bieden van individuele begeleiding aan cliënten bij het dagelijks functioneren en het bevorderen van zelfredzaamheid.
 • Het ondersteunen en begeleiden van cliënten bij het behouden van passende huisvesting.
 • Het bieden van psychosociale ondersteuning aan cliënten en het bevorderen van hun emotioneel welzijn.
 • Het stimuleren van de ontwikkeling van vaardigheden en het aanleren van strategieën om met psychische problemen om te gaan.
 • Het coördineren van zorg en het samenwerken met andere zorgverleners, zoals psychiaters en maatschappelijk werkers.
 • Het verstrekken van informatie en voorlichting aan cliënten en hun families over psychische aandoeningen en behandelingsmogelijkheden.
 • Het monitoren van de psychische toestand van cliënten en het signaleren van veranderingen of crises.


Jouw toekomstige werkplek en team
Dit is een vervolgafdeling en biedt plaats aan 58 bewoners in de leeftijdscategorie 55+. Hier wonen mensen die vanwege ernstige psychiatrische problematiek niet (meer) thuis of in een andere zorginstelling kunnen wonen. De afdeling bestaat uit vijf huiskamers, verdeeld over twee gebouwen. In het ene gebouw bevinden zich huiskamer A, B, C en D. Hier wonen in totaal 42 bewoners. Het andere gebouw, de Linde, ligt aan de overzijde en biedt plaats aan 16 bewoners die zich wat zelfstandiger kunnen redden.

Je werkuren zijn vanaf de late middag tot max. 22.30u. Het aantal uren is bespreekbaar.

Jouw achtergrond
Jij…

 • bent een proactieve hbo of mbo verpleegkundige of hbo GGZ Agoog;
 • bent flexibel, stressbestendig en staat stevig in je schoenen;
 • krijgt energie van samenwerken en wilt met een positieve insteek bouwen aan de toekomst in een dynamisch en afwisselend werkveld;
 • verstaat de kunst van het bieden van (dagelijkse) structuur en weet dat te combineren met het creatief meebewegen in de belevingswereld van cliënten en hun naasten.
 • kunt de-escalerend werken, hebt overtuigingskracht maar bent tactvol;
 • ziet daarnaast het belang van humor in je werk met cliënten en zet je samen met collega's graag een gezellige professionele werksfeer neer.

Ons aanbod

 • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 45: minimaal €2391 - maximaal €3787 op basis van 36 uur. Op 1 januari 2024 wordt er op basis van de CAO GGZ een loonsverhoging doorgevoerd van 2%.
 • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op.
 • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
 • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan.
 • Veel locaties van de GGzE bevinden zich  op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Cafeïne Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Carolien Janssen – Goossens (teamleider) via telefoonnummer 06-83010566.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 4 maart 2024. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

Prisma

Verpleegkundige Hospice

Waalwijk
24 - 28 uur
Archipel Thuis BV

Verpleegkundige Son & Breugel

Son en Breugel
In overleg