zoekt een

Verzorgende IG Nachtzorg

Wat ga je doen
Als Verzorgende IG Nachtzorg ben je onderdeel van een team dat met elkaar de nachtdiensten invult. Je zult werkzaam zijn in de regio Oss, Meierijstad, Bernheze, Maashorst en Boekel. Het betreft ongeplande, niet uitstelbare zorg die verleend wordt tussen 23.00-07.00 uur. De onplanbare ADL nachtzorg is voor cliënten die extramuraal wonen in een thuissituatie.

Je kunt in de nacht oproepen binnen krijgen van verschillende cliënten. Er kan een oproep komen om medicatie toe te dienen, een oproep voor stomazorg of na een valincident. Daarbij kan het ook nodig zijn dat je overlegt en samenwerkt met de Technisch Thuiszorg Verpleegkundige. Je werkt zelfstandig, waarbij je altijd de samenwerking kunt zoeken met een collega in de regio die ook de ADL nachtdienst invult. De baan is daarmee als erg afwisselend en veelzijdig te beschrijven. Het salaris wordt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald in FWG 40 van de CAO VVT (minimaal € 2461,- / maximaal € 3417,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek).

Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Wat vragen we van jou?
  • Diploma Verzorgende IG;
  • Ervaring in de nacht is een pre;
  • Je hebt ervaring met onverwachte, ongeplande situaties en weet je hierin staande te houden.

Veilig werken staat bij Pantein voorop. Het is daarom belangrijk dat je op het moment dat je in dienst treedt in het bezit bent van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wat bieden we jou?
  • Het salaris wordt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald in FWG 40 van de CAO VVT (minimaal € 2461,- / maximaal € 3417,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek);
  • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% (bijna gelijk aan een 13de maand);
  • Alle ruimte om goed ingewerkt te worden in een hecht team;
  • Ruimte voor groei en ontwikkeling. Pantein werkt met een online leerportaal, training en coaching;
  • Via een meerkeuzesysteem kies jij je arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets, computer, laptop, telefoon, bedrijfsfitness- of studiekostenregeling.

Uiterlijke datum reactie
30/04/2024

Meer weten?
Het betreft een functie voor 8-16 uur per week.

Wil je vrijblijvend kennismaken of wil je meer weten, neem dan contact op met Fleur Besier, Manager Specialistische Teams via 06-13214167. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Silvia Thijssen, Recruiter via telefoonnummer 06-39552156.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld (# 1044587)
Het opvragen van een referentie kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Contact

Silvia Thijssen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Sint Anna

Eerstverantwoordelijk Verzorgende IG

Boxmeer
In overleg
Het Laar

Flexpooler in de zorg niveau 3-IG

Tilburg
In overleg
Neos

Verzorgende IG Specifieke Doelgroepen

Eindhoven
In overleg