zoekt een

Helpende plus| ouderenzorg | Zevenbergen

Ben jij een betrokken helpende plus met een groot hart voor ouderenzorg? Weet jij met jouw aanstekelijke enthousiasme moeiteloos een glimlach te toveren op het gezicht van onze bewoners op De Zeven Schakels in Zevenbergen? Dan hebben wij dé perfecte baan voor jou!

Wie zijn wij? Wij zijn een team van 15 á 20 zorgverleners die met passie en toewijding zorg dragen voor onze bewoners. Je bent samen met collega’s verantwoordelijk voor de zorg op een woongroep van 6 tot 8 bewoners met somatische problematiek of een vorm van dementie. Samen met je collega’s zet je een extra stap en streef je ernaar om elke dag waardevol te maken voor de bewoners maar ook voor jou!


Dit doe je als helpende plus
Als helpende plus op de woonzorglocatie De Zeven Schakels in Zevenbergen werk je in diensten van 7 á 8 uur, zowel dagdiensten als avonddiensten. Elk bezoek is echt één op één moment tussen jou en de bewoners, zo ontstaat er waardevol contact. Je neemt voor iedereen de tijd en luistert tijdens de zorgverlening aandachtig naar de vele verhalen die jouw bewoners te vertellen hebben. Daarnaast verleen je enkele verpleegtechnische taken. Dat maakt het werk zo persoonlijk en afwisselend. Bij ons kijken we niet naar onze bewoners als patiënten, maar als individuen met een uniek levensverhaal. Op deze locatie zijn we bewust bezig met het uitrollen van de sociale benadering. Het is belangrijk dat je zelfstandig te werk kunt gaan, maar hebt altijd collega’s in de buurt voor vragen en ondersteuning.

 
Over jou
- Je hebt een scherp oog voor het levensverhaal van onze bewoners;
- “Behulpzaam, doorzettend en sociaal”: zijn woorden die jou perfect omschrijven;
- Je bent in het bezit van een diploma helpende plus;
- Je bent beschikbaar voor diensten van gemiddeld 7 a 8 uur.


Jij ontvangt
- Jij werkt 24 – 32 uur per week;
- Een salaris conform FWG 30 voor helpende plus (max. 2.938,60 op basis van 36u) via CAO VV&T;
- Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en meerkeuze arbeidsvoorwaarden;
- Volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling binnen Surplus, met een ruim aanbod aan zorgmogelijkheden.


Interesse?
Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan een waardevolle dag voor onze bewoners? Solliciteer dan direct door op de knop ‘solliciteer direct’ te klikken. De gewenste startdatum bepalen we in overleg! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Petra Clarijs via petra.clarijs@surplus.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

 

Contact

Petra Clarijs
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Archipel Thuis BV

Vakantiebaan in de thuiszorg

Eindhoven
In overleg
Máxima MC

Vrijwilliger dialysecentrum

Veldhoven
0 - 4 uur