zoekt een

Verpleegkundige ouderenzorg kortdurend verblijf

Als verpleegkundige til jij samen met de kwaliteitsverpleegkundige en het zorgteam de zorg naar een hoger niveau. Door jouw coördinerende rol als verpleegkundige, zorg je ervoor dat cliënten de juiste zorg krijgen, niet alleen van jou maar ook van jouw collega’s. Wil je meer weten over deze vacature? Lees snel verder!

Dit ga je doen als verpleegkundige bij Surplus 
In de rol als verpleegkundige ben je nauw betrokken bij het opstellen en uitvoeren van zorgplannen, waarbij je de rol rondom de cliënten coördineert en belangrijke observaties en bevindingen rapporteert aan andere zorgverleners. Samen met een gedreven multidisciplinair team, werk je intensief samen om de best mogelijke zorg voor onze bewoners te waarborgen.

Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg. Je signaleert knelpunten en neemt actie, zodat onze bewoners altijd kunnen rekenen op de hoogste kwaliteit van zorg. Daarnaast draag je de verantwoordelijkheid voor het verzorgen van onze bewoners, het toedienen van medicatie en het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen.

Jouw werkplek: De Zeven Schakels

Woonzorgcentrum de Zeven Schakels biedt zorg in appartementen, kleinschalige woongroepen en dagbesteding. Als verpleegkundige werk je op een groep van 6 cliënten met een ELV indicatie die kortdurend verblijven. Deze groep is onderdeel van een afdeling met nog andere kleinschalige woongroepen, waarmee regelmatig samengewerkt wordt.

Over jou
Wij zoeken een enthousiaste verpleegkundige met een open en flexibele werkhouding. Zowel zelfstandig als in teamverband werken past bij jou en je bent iemand die verantwoordelijkheid neemt. Ook vinden we het belangrijk dat jij goed kan schakelen, prioriteiten kan stellen en denken wat is nú belangrijk. De ene keer kunnen besluiten dat het welzijn is, en de andere keer racen tegen de klok voor de zorg voor de zieken. Jouw besluit!

Daarnaast:

- Je hebt een hart voor de zorg en hebt oog voor het levensverhaal van de bewoner;

- Je bent in bezit van het diploma Verpleegkundige mbo 4.

Dit zoek jij in jouw baan
- Je krijgt een contract van 24 tot 32 uur per week;

- Een flexibel rooster, in overleg gepland;

- Een salaris conform FWG 45 (max. €3.754,41 op basis van 36 uur);

- Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en meerkeuze arbeidsvoorwaarden;

- Volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling binnen Surplus, met een ruim aanbod aan zorgmogelijkheden.


Interesse?
Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan een waardevolle dag voor onze cliënten? Solliciteer dan direct door op de knop ‘solliciteer direct’ te klikken. We bepalen de startdatum in overleg! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Petra Clarijs via petra.clarijs@surplus.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Contact

Petra Clarijs
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

S&L Zorg

Persoonlijk begeleider (Zorgcoördinator)

Bergen op Zoom
In overleg
Amarant

Persoonlijk Begeleider Wonen NAH

Breda
24 - 28 uur
Novadic-Kentron

Verpleegkundige Kliniek Breda

Breda
Parttime / Fulltime