zoekt een

Adviseur inkoop & facilitair (20 uur per week)

De MARQ Maakt Meer Mogelijk: wij doen alles wat in ons vermogen ligt om revalidanten te ondersteunen om hun revalidatiedoelen binnen een therapeutisch klimaat te bereiken. De MARQ is dé specialist in geriatrische revalidatie en herstel en is hierin uniek in Nederland met locaties in Breda, Zevenbergen en Etten-Leur. Dit doen we met een frisse blik, vol enthousiasme en met kennis van zaken. Wij geloven erin dat we samen het meeste én het mooiste bereiken. De kernwaarden van De MARQ  ‘Samen, Alert, Inventief en Betrokken’ zijn daarbij leidend voor al onze, circa 200, collega's. Dus ook voor jou!

Ben jij die adviseur die onze inkoop effectief coördineert en zorgt dat we de teams facilitair goed ondersteunen?

Jij houdt van een diversiteit aan taken binnen je baan. Afwisseling tussen adviseren en zelf handelen houdt jou scherp. Jij wilt niet alleen de beste afspraken en contracten kunnen maken, maar wil ook impact maken. Wanneer jij bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van De MARQ, maar ook aan het welzijn van de revalidant ben jij een gelukkig mens!

Als Adviseur Inkoop & Facilitair ondersteun, begeleid en adviseer je De MARQ bij de implementatie en uitvoering van het facilitair- en inkoopbeleid. Je draagt bij aan een optimaal verloop van de facilitaire dienstverlening en het inkoopproces. Je vraagt bijvoorbeeld offertes op en vergelijkt deze met elkaar, en stelt mede raamcontracten en dienstverleningsovereenkomsten (DVO’s) op. Verder is jouw werkweek gevuld met de volgende taken:

 • Je bent verantwoordelijk voor contractmanagement;
 • Je werkt samen met andere regionale partijen binnen de Inkoop Combinatie West Brabant;
 • Je fungeert als aanspreekpunt voor, en coördineert alle facilitaire zaken op de locaties van De MARQ. Dit doe je o.a. voor inkoop, schoonmaak, huisvesting en voeding;
 • Je beheert de overeenkomsten  met leden en verhuurders en zorgt voor een goede uitvoering van de processen;
 • Je denkt mee over het operationeel en tactisch inkoopbeleid;
 • Jij verwerft goederen en diensten tegen de meest optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Je bereidt voor, stemt de levering af en bewaakt de procedures;
 • Je coördineert de keuringen van materialen, bedden en medische hulpmiddelen en denkt mee over zaken als duurzaamheid en voeding.

Maak Jij Meer Mogelijk?

Als Adviseur Inkoop & Facilitair herken jij je in het volgende:

 • Je hebt een Hbo-diploma binnen een relevant gebied, aangevuld met aantoonbare kennis van inkoop zoals Nevi 1 of 2 en kennis van facilitaire dienstverlening, en je hebt minimaal 2 jaar ervaring als inkoper;
 • Je bent een kei in onderhandelen en hebt een flinke dosis overtuigingskracht;
 • Jij bent ervaren in contractmanagement;
 • Je werkt zelfstandig maar zoekt ook afstemming;
 • Je bent integer en gaat met vertrouwelijke informatie zorgvuldig om.

Wat je kunt verwachten: 

Jij draagt een mooie verantwoordelijkheid bij De MARQ, en daar staat natuurlijk wat tegenover:

 • Een brutosalaris tussen 3.177,10 en 4.264,33 bruto (FWG schaal 50) o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meeneemt;
 • Een contract van een jaar met uitzicht op een vast contract;
 • Ruim 29 vakantiedagen o.b.v. een werkweek van 36 uur;
 • Een meerkeuzesysteem, waarbij je bijvoorbeeld overuren of de eindejaarsuitkering kunt uitruilen voor extra verlofdagen, een fitnessabonnement en meer.

Solliciteer direct!

Wil je de uitdaging aangaan om samen met ons verder te bouwen aan De MARQ?  Dan leren wij je graag kennen. Reageer direct en solliciteer vóór 8 januari 2024 of neem contact op met Ellen van Kroonenburg via 088 – 1710 011 of HRM@deMARQ.nl voor meer informatie.

De 1e gesprekken vinden binnen 2 weken na sluitingsdatum vacature plaats

Contact

Ellen van Kroonenburg
Directeur Bedrijfsvoering
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Reinier van Arkel

Cateringmedewerker

Vught
16 - 20 uur
Rivas Zorggroep

Coördinator facilitaire services

Gorinchem
In overleg
ASVZ

Huishoudelijk medewerker

oisterwijk
16 - 24 uur