Regieverpleegkundigen Kliniek Volwassenen - Tilburg

Wil jij als regieverpleegkundige veel leren, groeien en uitgedaagd worden?
Samen in een team dat ook stappen wil zetten? 
Kom dan kennismaken op onze mooie revalidatiekliniek voor volwassenen!

Onze revalidatiekliniek Volwassenen, locatie Leijpark, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Regieverpleegkundigen.
24 - 36 uur / Tilburg / onbepaalde tijd 

Werken op de revalidatiekliniek Volwassenen
Op onze revalidatiekliniek volwassenen worden voornamelijk revalidanten begeleid met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Maar ook amputaties, trauma’s, MS, lage dwarslaesie of andere aandoeningen kunnen voorkomen. 

Naast de verpleegkundige zorg van onze revalidanten, ondersteun je de revalidant bij het structureren van het dagprogramma en het dagelijks handelen. Je stimuleert en instrueert de revalidant om de in therapie aangeleerde vaardigheden toe te passen. 
Je doet ook de opnamegesprekken, loopt visites en regelt de ontslagen van de revalidanten. Je begeleidt, ondersteunt en hebt zorgvuldige aandacht voor het geven van voorlichting aam de partner en/of familie van de revalidant. 

Om onze toekomstige verpleegkundige collega’s klaar te stomen, begeleid en motiveer je ook studenten in hun leerproces. Je denkt mee over de kwaliteit van verpleegkundige zorg. Op basis van jouw expertise neem je deel aan een of meerdere werkgroepen of projecten. 
Je werkt in de 24-uurs zorg in een rooster met onregelmatige diensten en bent onderdeel van een zelfsturend team. Dit multidisciplinaire team staat onder leiding van een revalidatiearts.

Ben jij een HBO-V regieverpleegkundige die aan de slag wil met verpleegkundig leiderschap?Dan zit je bij Libra R&A goed!
De functie van regieverpleegkundige (HBO-V) is binnen Libra R&A volop in ontwikkeling (proeftuin). Een mooie kans voor jou om deze functie en verpleegkundig leiderschap mede vorm te geven!

De kwaliteit van de verpleegkundige zorg en de zorgprocessen zijn zeer belangrijk. Als regieverpleegkundige werk jij hier doorlopend aan. Evidence based practice (EBP) is voor jou vanzelfsprekend. Op basis daarvan onderbouw jij de zorg en implementeer je EBP op de afdeling samen met jouw collega (regie-) verpleegkundigen. 

Als regieverpleegkundige heb jij het overzicht (helikopterview) over het hele zorgproces van de revalidant. Je signaleert proactief knelpunten in de continuïteit en kwaliteit en neemt actie als dat nodig is. Je coacht je collega’s bij complexe casussen wat ten goede komt van doorgaande kwaliteitsontwikkeling. Je werkt vooral met plezier met je collega’s en voor de revalidant en zijn/haar/hun familie.

Wat bieden wij jou? Bij deze functie hoort een mooi aanbod!
Wij bieden je direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. 

 • De functie van regieverpleegkundige is ingeschaald in FWG-functiegroep 50, maximaal € 4.324,- op basis van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid
 • Er is ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en opleiding
 • Je wordt collega op een unieke afdeling waar ieders expertise wordt gewaardeerd en waar we ons als team ontwikkelen in zelfsturing
 • Een informele, collegiale en vriendelijke sfeer

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op de Libra Werken bij site Klik hier.

Libra Revalidatie & Audiologie is een fijne, informele organisatie waar jij een maatschappelijke bijdrage kan leveren aan de zorg van onze cliënten. Onze kernwaarden zijn Bondgenoot, Lef, Scheppend, Met plezier en Inspirerend. Omdat we ons als organisatie willen blijven ontwikkelen, kom je in een dynamische omgeving terecht. Als jij van dynamiek en ontwikkeling houdt, dan zit je bij Libra op je plek.

Pas jij bij Libra R&A? Wij zijn benieuwd naar jouw kwaliteiten en talenten!
Je krijgt energie van onze 5 kernwaarden: Bondgenoot, Lef, Scheppend, Met plezier en Inspirerend. Je bent een kartrekker en toont lef! Je zet een stapje naar voren wanneer dit noodzakelijk is. Door je positieve houding en enthousiasme inspireer je je collega verpleegkundigen en zorg je ervoor dat jijzelf en je collega’s kunnen werken met plezier. Samen met je collega’s ben je bondgenoot in projecten en werk je aan continu verbetering in de kwaliteit van zorg. Je bent scheppend, creëert verbeteringen en bent creatief. Uiteraard heb je een HBO-V diploma. Naast je affiniteit met de doelgroep, onderscheid jij je door: 

 • jouw persoonlijkheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid;
 • je doorzettingsvermogen, creativiteit en een groei-mentaliteit;
 • gestructureerd werken en een kritische blik;
 • je tact en empathisch vermogen;
 • het kunnen stimuleren en motiveren van anderen.

Heb je nog vragen?
Heb je inhoudelijke vragen en/of wil je meer weten over de afdelingen, dan nemen we daar graag de tijd voor! Je kunt bellen, een mail of app sturen naar:

 • Marc Smulders, organisatiecoach
  Email: m.smulders@libranet.nl
  Tel: 06-81958871

Voor vragen over het sollicitatieproces, kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact op met het HR Services.

Enthousiast geworden? 
Dan nodigen we je uit om te reageren! Je kunt solliciteren via de ‘solliciteren’ button. 
Zolang deze functie online staat, kun je reageren op de vacature. Wacht echter niet te lang, want wij gaan graag in gesprek met de juiste kandidaat.

Als we na het eerste gesprek van beide kanten positief zijn, kan een meeloop dag/dagdeel onderdeel zijn van de procedure. Je kunt dan kennismaken met Libra, je collega’s en je nieuwe werkplek!

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid. Interne kandidaten van Libra Revalidatie & Audiologie genieten de voorkeur.
Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Libra Revalidatie & Audiologie 
Libra Revalidatie & Audiologie biedt medisch specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding aan volwassenen en kinderen met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking. Libra biedt deze specialistische zorg aan in Noord-Brabant en Noord-Limburg. Voor specialistische revalidatie hebben we locaties in Eindhoven (Blixembosch), Tilburg (Leijpark) en Weert. Onze locaties voor specialistische audiologie bevinden zich in Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden.

Wij zijn een zorgorganisatie. Het gaat bij ons om de mens: cliënt  en medewerker. Bij Libra werken mensen die graag samen met de cliënt werken naar het doel om weer zo zelfstandig mogelijk verder te leven. Ruim 750 professionals en vrijwilligers bieden van harte zorg op een manier die onszelf zou aanspreken: veilige, kwalitatief hoogwaardige mensgerichte zorg. Op de pagina 'Over Libra' vertellen we graag meer over onze organisatie.

Contact

Marc Smulders
Organisatiecoach
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Sint Jozefoord

Kwaliteitsverpleegkundige

Nuland
32 - 36 uur
GGZ Westelijk Noord-Brabant

SPV voor IHT en Crisisdienst

Halsteren
24 - 36 uur