zoekt een

Ondersteunend begeleider Intensieve Zorg, Heertgank 25

De woning Heertgank 25 is gelegen op het beschermende terrein van het Rijtven. Hier wonen 9 cliënten met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking in de leeftijd van 40 tot 67 jaar. Naast een verstandelijke beperking hebben 5 cliënten ook een lichamelijke beperking waardoor ze rolstoel gebonden zijn. Vanwege een complexe zorgvraag wordt één cliënt 1 op 1 begeleid. Mee bewegen met de client, contact durven maken op verschillende (non-verbale) manieren en het leveren van intensieve verzorging zijn belangrijke pijlers binnen deze woning. 

De cliënten hebben beperkte communicatieve vaardigheden en zijn voor hun totale welzijn afhankelijk van anderen. 

Voor onze cliënten is het niet altijd eenvoudig om aan te geven waar zij nou echt gelukkig van worden of om misschien wel aan te geven dat zij ergens pijn hebben. Klein kijken en werken vanuit de methodiek Support Gericht Werken levert zowel jouzelf als de cliënt geluk op!

Warm, nieuwsgierig en persoonlijke aandacht, daar herken jij jezelf in! Jouw eigenschappen geven kleur aan het leven van de cliënt. En net dat beetje extra kleur staat voor hen gelijk aan net dat beetje extra geluk. Ook als een cliënt niet kan praten, weet jij contact te maken en zie jij wat een iemand nodig heeft op medisch gebied en qua begeleiding. En dat levert jou natuurlijk ook een glimlach op. De dagelijkse zorg(overname) doe jij met veel plezier, zodat een cliënt de dag weer fris kan starten! Jij begrijpt als geen ander dat een cliënt het fijn vindt om zelf het tempo te bepalen en zelf kleine keuzes te maken.

Doordat jij klein kijkt en vanuit je gevoel werkt, voel jij haarfijn aan hoe een cliënt in zijn vel zit. Jij ziet ook de vraag achter gedrag en bent er onvoorwaardelijk.

En tot slot heb je een afgeronde MBO – opleiding minimaal niveau 2, 3 of 4 of volg je een zorgopleiding

Warm, nieuwsgierig en persoonlijke aandacht, daar herken jij jezelf in! Jouw eigenschappen geven kleur aan het leven van de cliënt. En net dat beetje extra kleur staat voor hen gelijk aan net dat beetje extra geluk. Ook als een cliënt niet kan praten, weet jij contact te maken en zie jij wat een iemand nodig heeft op medisch gebied en qua begeleiding. En dat levert jou natuurlijk ook een glimlach op. 
De dagelijkse zorg(overname) doe jij met veel plezier, zodat een cliënt de dag weer fris kan starten! Jij begrijpt als geen ander dat een cliënt het fijn vindt om zelf het tempo te bepalen en zelf kleine keuzes te maken.  
Doordat jij klein kijkt en vanuit je gevoel werkt, voel jij haarfijn aan hoe een cliënt in zijn vel zit. Jij ziet ook de vraag achter gedrag en bent er onvoorwaardelijk. 
En tot slot heb je een afgeronde MBO – opleiding minimaal niveau 2, 3 of 4 of volg je een zorgopleiding

Contact

Angelique van Deursen
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Begeleider

Maashorst
20 - 24 uur
Siza

Begeleider | Het Tuinhuis

Tilburg
16 - 40 uur
impegno

Ondersteunend begeleider

Meierijstad
28 - 32 uur