zoekt een

Zij-Instromers, complex gedrag

Uitdagend, avontuurlijk, spannend en soms ook wat ingewikkeld… Een dag met onze cliënten is allesbehalve saai of eentonig. Onze cliënten zullen jou iedere dag uitdagen en je soms ook een spiegel voorhouden. Ook leer je hoe je hun stabiele factor kunt zijn en hoe je voor hen een veilige, overzichtelijke omgeving kunt creëren met voorspelbare prikkels. Lukt dat een keer niet dan zal je dat direct merken! Dat is voor jou geen probleem want jij houdt van uitdaging en je staat stevig in je schoenen. En lukt dat wel? Dan vier je samen met je cliënt dat mooie succes! Samen 100%.

Onze cliënten (matige tot ernstige verstandelijke beperking) hebben elk een unieke zorgvraag. Naast hun verstandelijke beperking ligt de sociaal emotionele ontwikkeling onder de 2 jaar en de cognitieve ontwikkeling gemiddeld tussen 2 en 4 jaar. Ook kan er sprake zijn van lichamelijke beperkingen, psychiatrische- en/of persoonlijkheidsstoornissen waardoor zij fysiek of verbaal kunnen reageren op situaties. Je ondersteunt cliënten bij de dagelijkse verzorging en kan de zorg volledig overnemen als de cliënt dit zelf niet (meer) kan.

Je bent geïnteresseerd in psychische en psychiatrische ziektebeelden in combinatie met een verstandelijke beperking. Je hebt van nature een onderzoekende houding. Gedrag is communicatie en je bent nieuwsgierig naar de vraag achter het gedrag. Samen met je collega's ga je op zoek naar de behoefte van de cliënt. Jij vindt het uitdagend dat geen enkele dag hetzelfde is waarbij je zowel begeleiding als verzorging biedt. Je bent flexibel, kunt snel schakelen en werkt mee in wisselende diensten tussen 07:00 uur en 22:00 uur (ook weekenden en feestdagen). Je durft regie te pakken over je eigen leerproces en aan te geven wat jij nodig hebt om een zelfstandige zorgprofessional te worden. Hierbij krijg je ondersteuning van een collega in de praktijk (werkbegeleider).

  • Een (leer)arbeidsovereenkomst waarbij je mag ontwikkelen, ervaren en groeien als (ondersteunend) begeleider;
  • De mogelijkheid om een MBO niveau 3/4 opleiding te gaan volgen. Uiteraard betalen wij je opleiding, boeken en licenties. Na het succesvol behalen van je diploma bied ORO je een baan die bij jou past! We onderzoeken samen welke opleiding/scholing bij je past waarbij het eerst kennismaken met de doelgroep voorop staat en welke leerroute hierbij aansluit (intern/extern). Tijdens je ontwikkeltraject heb je de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen de 5 woon-en 3 dagbestedingslocaties;
  • Een salaris in FWG30 volgens cao gehandicaptenzorg (minimaal € 2.127,- en maximaal € 3.067,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek) met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, vakantie-uren, PBL uren, ORT, reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
  • Een fijne leeromgeving waar collega's, leerroute-coördinatoren en een werkbegeleider je begeleiden tijdens je leerproces.

Contact

Angelique van Deursen
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

BrabantZorg

Activiteitenbegeleider met zorgtaken | 24 - 32

Veghel
24 - 32 uur
S&L Zorg

Cliëntbegeleider

Bergen op Zoom
In overleg