zoekt een

Verpleegkundige, De Loop 10

Als verpleegkundige op de Loop 10 draag jij actief bij aan het geluk van 8 cliënten (29 - 56 jaar) met een zeer ernstige verstandelijke beperking. Naast hun verstandelijke beperking ligt de sociaal emotionele en cognitieve ontwikkeling gemiddeld tussen de 1/2 en 3 jaar. De verbale communicatie is of niet mogelijk of beperkt zich tot het uiten van enkele woordjes. De nadruk ligt hier op de dagelijkse zorg, sfeer en het bieden van een fijne thuissituatie. Je ‘leest’ cliënten en leert cliënten steeds beter kennen en begrijpen door het zien van kleine signalen en hun non-verbale communicatie. Daarbij werk je onder andere nauw samen met de familie van de cliënt, collega’s van jouw team en de dagbesteding. Je biedt cliënten de individuele zorg die zij nodig hebben. De verzorging wordt vrijwel geheel overgenomen. Hierbij verstrek je medicatie en voer je indien nodig (verpleegtechnische) handelingen uit zoals het toedienen van sondevoeding of ondersteuning tijdens epilepsie, wat vaak voorkomt. 

Jij hebt een signalerende functie op medisch gebied en stemt je bevindingen af met de AVG-arts, gedragsdeskundige, zorgcoördinator, andere collega-verpleegkundigen en/of de apotheek. Je volgt de ontwikkelingen op verpleegkundig gebied zowel binnen als buiten de organisatie en past zo nodig, in overeenstemming met de medische dienst, de werkwijze binnen de woning aan en je neemt hier collega’s in mee. 
Je collega begeleiders weten dat ze met alle vraagstukken op medisch gebied bij jou terecht kunnen en je coacht je team regelmatig, zodat zij weten hoe zij moeten handelen bij afwijkingen en een gedeelte van de verpleegkundige zorg over kunnen nemen als jij er niet bent.

Warm, nieuwsgierig en persoonlijke aandacht, daar herken jij jezelf in! Jouw eigenschappen geven kleur aan het leven van de cliënt. En net dat beetje extra kleur staat voor hen gelijk aan net dat beetje extra geluk. Jij richt jouw begeleiding en verzorging op een stabiel en fijn leven voor de cliënt. En daar waar het kan, denk jij out of the box in de kleine stappen die je samen met een cliënt kunt zetten om zijn leven te verrijken! Op deze wijze draag jij bij aan het opstellen en uitvoeren van de doelen in het Persoonlijk Plan. En naast deze mooie eigenschappen, neem jij natuurlijk kennis en vaardigheden rondom de dagelijkse zorg(overname) mee. Jij geniet ervan om er voor te zorgen dat cliënten fris de dag kunnen starten of ’s avonds lekker kunnen ontspannen in bad. En jij begrijpt als geen ander dat een cliënt het fijn vindt om zelf het tempo te bepalen en zelf kleine keuzes te maken. En wordt het medisch iets complexer? Daar draai jij je hand niet voor om en jij verdiept je waar nodig graag in medische handelingen zoals bijvoorbeeld katheterverzorging, stomaverzorging of sondevoeding.

Doordat jij klein kijkt en vanuit je gevoel werkt, voel jij haarfijn aan hoe een cliënt in zijn vel zit. Ook als een cliënt niet kan praten, weet jij contact te maken en zie jij wat iemand nodig heeft. En dat het soms eens kan knallen? Dat weet jij en ga je niet uit de weg. Jij ziet de vraag achter dat gedrag en bent er voorwaardelijk.

En tot slot heb je een afgeronde verpleegkundige mbo- of hbo-opleiding en ben je in het bezit van een geldige BIG registratie.

  • Een afwisselende baan voor 24 - 32 uur per week in een professioneel en enthousiast team met de focus op de kwaliteit van de zorg. De werktijden liggen tussen 7.00 uur en 22.00 uur, zowel doordeweeks als in de weekenden;
  • Een salaris in FWG 40 volgens cao gehandicaptenzorg (minimaal € 2.617,- en maximaal € 3.535,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek);
  • Een jaarcontract, waarbij we er vanuit gaan dat we het na een jaar omzetten in een contract voor onbepaalde tijd;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag (8%), ORT en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Jouw persoonlijke groei staat centraal. Je kunt een uitgebreid scholingsaanbod volgen via onze eigen Academie (o.a. supportgericht werken en de benodigde verpleegtechnische handelingen).

Contact

Angelique van Deursen
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures