zoekt een

Leerling Helpende Plus (leerwerktraject BBL)

Wat ga je doen
Op eigen benen staan, wie wil dat niet? Maar soms hebben mensen een arm of een schouder nodig bij de dagelijkse dingen. Wil jij die helpende hand zijn als leerling Helpende Zorg en Welzijn? Bij één van de locaties van onze zorgcentra in Noordoost Brabant en/of Noord-Limburg waar de cliënt én medewerker de regie hebben?

Dan bieden wij je een unieke opleidingsplaats aan bij Pantein in een van onze zelforganiserende kleinschalige teams in de regio Boxmeer, Gennep, Cuijk of Mill/St Anthonis. We verwachten dat jij als leerling Helpende Zorg en Welzijn je verantwoordelijkheid neemt en samen met je collega’s het leven en welzijn van de cliënt verrijkt. Kom leren en werken in een leuk team en ontdek jouw talent in de zorg!

Tijdens de opleiding ben je naast leerling ook medewerker. Doordat de werkzaamheden worden afgestemd op je leerproces, kun je de kennis en vaardigheden als leerling Helpende Zorg en Welzijn direct toepassen in de praktijk. Hierdoor blijf je jezelf ontwikkelen. Je wordt opgeleid tot alleskunner. In de zorg ben jij medeverantwoordelijk dat alles op rolletjes loopt. Je bent behulpzaam, ziet wat er nodig is en pakt dit op. Jouw cliënt kan altijd op je rekenen.

Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Wat vragen we van jou?
  • Diploma vmbo basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg of een overgangsbewijs van havo/vwo 3 naar havo/vwo 4 of een mbo diploma entreeopleiding;
  • Minimaal 18 jaar oud;
  • Flexibel inzetbaar, wisselende diensten zijn voor jou geen probleem (overdag, in de avond, in het weekend en tijdens feestdagen);
  • Je hebt een proactieve houding en kunt goed samenwerken binnen een team.

Veilig werken staat bij Pantein voorop. Het is daarom belangrijk dat je op het moment dat je in dienst treedt in het bezit bent van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wat bieden we jou?
Gedurende de opleiding werk je minimaal 20 uur per week in een kleinschalig zelf organiserend team van Pantein. Je gaat 1 dag per week naar school. De duur van de opleiding is 1,5 tot 2 jaar.
Pantein neemt de kosten van de opleiding over: leermiddelen, lesgeld, reiskosten en lestijdvergoeding naar rato dienstverband. Het salaris is afhankelijk van jouw vooropleiding en werkervaring.

De sollicitatie procedure bestaat uit:
  • Een intern assessment;
  • Een meeloopmoment.

Uiterlijke datum reactie
29/02/2023

Meer weten?
Het betreft een leerarbeidsovereenkomst van minimaal 22,25 uur per week voor de duur van de opleiding. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Ilona Simons - Denissen, Recruiter via telefoonnummer 06-22690479 of via mail i.denissen@pantein.nl.

Het opvragen van een referentie kan deel uitmaken van de selectieprocedure (#1045813). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Contact

Ilona Simons - Denissen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Assistent begeleider wonen

Moergestel
12 - 16 uur
Sint Anna

Helpende Plus

Boxmeer
In overleg
GGZ Westelijk Noord-Brabant

helpende zorg en welzijn Moermontstede

Halsteren
24 - 36 uur