zoekt een

Leerling Verzorgende IG (leerwerktraject BBL)

Wat ga je doen
Wil jij het verschil gaan maken in de zorg als Leerling Verzorgende IG bij één van de locaties van onze zorgcentra in Noordoost Brabant en/of Noord-Limburg waar de cliënt én medewerker de regie hebben?

Dan bieden wij je een unieke opleidingsplaats aan bij Pantein in een van onze zelforganiserende kleinschalige teams in de regio Boxmeer, Gennep, Cuijk of Mill/St Anthonis. We verwachten dat jij als Leerling Verzorgende IG je verantwoordelijkheid neemt en samen met je collega’s het leven en welzijn van de cliënt verrijkt. Kom leren en werken in een leuk team en ontdek jouw talent in de zorg!

Tijdens de opleiding ben je naast leerling ook medewerker. Doordat de werkzaamheden worden afgestemd op je leerproces, kun je de kennis en vaardigheden als Leerling Verzorgende IG direct toepassen in de praktijk. Hierdoor blijf je jezelf ontwikkelen. De werkzaamheden variëren van het verlenen van lichamelijke zorg tot het coördineren van zorg en het bieden van begeleiding en ondersteuning aan de cliënt.

Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Wat vragen we van jou?
  • Diploma VMBO kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg of een overgangsbewijs van HAVO/VWO 3 naar HAVO/VWO 4 of een MBO diploma niveau 2 of een diploma LBO of MAVO waarbij alle examenvakken zijn afgelegd op tenminste C niveau;
  • Minimaal 18 jaar oud;
  • Flexibel inzetbaar, wisselende diensten zijn voor jou geen probleem (overdag, in de avond, in het weekend en tijdens feestdagen);
  • Je hebt een proactieve houding en kunt goed samenwerken binnen een team.

Veilig werken staat bij Pantein voorop. Het is daarom belangrijk dat je op het moment dat je in dienst treedt in het bezit bent van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wat bieden we jou?
Gedurende de opleiding werk je minimaal 20 uur per week in een kleinschalig zelforganiserend team van Pantein. Je gaat 1 dag per week naar school. De duur van de opleiding is 3 jaar.
Pantein neemt de kosten van de opleiding over: leermiddelen, lesgeld, reiskosten en lestijdvergoeding naar rato dienstverband. Het salaris is afhankelijk van jouw vooropleiding en werkervaring.

De sollicitatie procedure bestaat uit:
  • Een assessment/selectiegesprek bij Pantein;
  • Een talentscan (capaciteitentest) bij het ROC;
  • Een meeloopmoment met een Verzorgende IG.

Uiterlijke datum reactie
30/04/2023

Meer weten?
Het betreft een leerarbeidsovereenkomst van minimaal 22,25 uur per week voor de duur van de opleiding. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Ilona Simons-Denissen, Recruiter via telefoonnummer 06-22690479.

Het opvragen van een referentie kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. (#1215203)
Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Contact

Ilona Simons - Denissen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures