zoekt een

Verpleegkundige | Thuiszorg | Brabantse Wal (Dinteloord & Steenbergen)

Ben jij een gepassioneerde verpleegkundige met hart voor thuiszorg? Zoek je een leuke en ondersteunende werkomgeving waarin je samenwerkt met een hecht team? Bij Surplus in de regio Brabantse Wal bieden we jou de kans om deel uit te maken van ons fantastische team en een positief verschil te maken in het leven van onze cliënten.

Als verpleegkundige werk je aan een  gedetailleerd zorgplan om onze cliënten de best mogelijke ondersteuning te bieden, zodat ze zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Je beoordeelt de individuele behoeften van de cliënt en identificeert mogelijke hulpbronnen in hun omgeving zoals mantelzorgers, gekwalificeerde professionals en vrijwilligers. Dit kan onder andere inhouden dat je samenwerkt met verschillende disciplines om de cliënt te helpen zelfstandig te worden met behulp van (digitale) slimme hulpmiddelen thuis, of in het ondersteunen van vrijwilligers om eenzaamheid tegen te gaan. Als verpleegkundige fungeer je als verbindende schakel tussen deze diverse partijen. Dit maakt deze benadering van zorg zo uniek en dankbaar.

Jouw talenten:

·         Je bent gediplomeerd verpleegkundige niveau 4

·         Je hebt een BIG-registratie.

·         Je hebt een passie voor de thuiszorg en het verbeteren van het leven van cliënten.

·         Je bent flexibel, empathisch en communicatief sterk.

·         Je bent in staat om zelfstandig te werken en bent verantwoordelijk.

Jij ontvangt:

·         Een uitdagende en dankbare functie in de thuiszorg;

·         Een warm en ondersteunend team van collega's;

·         Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en bijscholing.

·         Een aantrekkelijk salaris conform FWG 45 via CAO VV&T (max. 3.754,41);

·         Betrokkenheid bij roosters: Bij ons heb je een actieve stem in het bepalen van je werkschema, wat zorgt voor een perfecte balans tussen werk en privéleven. Geen gebroken diensten en altijd een rooster dat bij je past;

·         Vast rooster: Bij Surplus hanteren we een basisrooster, wat betekent dat je kunt rekenen op stabiliteit en regelmaat in je werkschema. Geen verrassingen en geen last-minute wijzigingen.

Heb je interesse in deze functie als verpleegkundige in de thuiszorg bij Surplus in de regio Brabantse Wal? Solliciteer dan nu en word lid van ons team dat zich inzet voor de zorg en het welzijn van onze cliënten, met een werkomgeving die flexibiliteit en overleg in werktijden hoog in het vaandel draagt. Heb je vragen over deze functie, neem dan contact op met Ginou Gerards via ginou.gerards@surplus.nl of 06-10081622.

Samen maken we het verschil!

 

Contact

Ginou Gerards
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Prisma

Verpleegkundige Hospice

Waalwijk
24 - 28 uur
Archipel Thuis BV

Verpleegkundige Son & Breugel

Son en Breugel
In overleg