zoekt een

Verpleegkundige met rol van regisseur

Ben jij een gepassioneerde verpleegkundige met een sterke drive om je collega’s te adviseren en bij te dragen aan deskundigheidsbevordering? Surplus is op zoek naar een enthousiaste collega voor de rol van Verpleegkundige met de rol van regisseur op onze locatie Mauritshof in Klundert!

Dit ga je doen als verpleegkundige bij Surplus 
Als verpleegkundige ken jij je vak! Uiteraard vul je als basis je verpleegkundige taken in, zoals o.a. kennis en uitvoering van de zorg, methodisch werken, wondzorg en klinisch redeneren. Je stimuleert en enthousiasmeert je collega’s vanuit de zorg en welzijn. In de rol van regisseur adviseer en ondersteun je de collega’s in jouw team en heb je een voorbeeldrol.

De locatie Mauritshof

Op deze kleinschalige locatie (24 bewoners, 8 bewoners per woongroep) staan de deuren binnen de woongroepen altijd open. Bewoners kunnen zich vrij bewegen door de locatie. Volgens afspraak draai je deels mee in de zorg op een woongroep maar vooral ben jij de ogen en oren van je team en stimuleer hen in eigenaarschap en zelfstandigheid. Hierin ben jij de spin in het web van de afdeling, ga je vooral organisatorisch te werk, en zorg je dat er zo min mogelijk verstoringen zijn tijdens de zorgmomenten voor de zorgteams. Jij bent zichtbaar en hebt je altijd een positieve benadering.

Over jou
Je bent een doortastende verpleegkundige met een MBO-diploma niveau 4. Je hebt affiniteit met de doelgroep mensen met dementie. Je hebt kennis van Sociale Benadering waarin we uit gaan van de mens en niet de ziekte. Jij wilt altijd het beste voor de bewoner, maar je staat ook pal voor pal voor je collega’s. 

Verder:

- Collega’s enthousiasmeren is jouw tweede natuur;
- Je bent het gezicht van de afdeling;
- In de rol van regisseur ben je altijd op zoek naar verbeteringen binnen de dagelijkse zorgverlening en laten groeien van je collega’s;
- In de rol van regisseur ben je en duizendpoot en heb je contacten binnen en buiten de organisatie;
- Je kunt overstijgend denken;
- Je kunt overzicht hebben en houden;
- Je bent stressbestendig;
- Triage-vaardigheden is een pré.


Dit zoek jij in jouw baan
- Uren in overleg; passend bij jouw privé situatie;
- Een salaris conform FWG 50 (max. €4.264,33 op basis van 36 uur);
- Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en meerkeuze arbeidsvoorwaarden;
- Volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling binnen Surplus, met een ruim aanbod aan zorgmogelijkheden.

Interesse?
Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan een waardevolle dag voor onze cliënten? Solliciteer dan direct door op de knop ‘solliciteer direct’ te klikken. We bepalen de startdatum in overleg! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Petra de Jong via petra.dejong@surplus.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Contact

Petra de Jong
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Persoonlijk begeleider

Vught
In overleg
Neos

Verpleegkundige bijzondere doelgroepen

Eindhoven
28 - 32 uur
Van Neynsel

Verpleegkundige Thuiszorg bij Van Neynsel

's-Hertogenbosch
12 - 28 uur