zoekt een

Medewerker Restaurant parttime

Je zorgt als medewerker restaurant voor een warm welkom voor onze restaurantbezoekers. Dit zijn bewoners, bewoners met familie en bezoekers. Je serveert het ontbijt voor bewoners van het verzorgingshuis, serveert drankjes en hapjes, het diner in de middag, soep voor medewerkers en de broodmaaltijd 's avonds. Daarnaast ondersteun je bij werkzaamheden in de keuken en zog je ervoor dat het restaurant er netjes uit ziet. Je bent doordeweeks beschikbaar en wilt diensten draaien van 7.30 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 18.30 uur. Wij vinden het fijn als je eventueel ook in het weekend kunt werken. Het betreft 2 diensten per week. Breng jij meer leven in de brouwerij? Jouw ideeën om ook overdag meer bezoekers in het restaurant te verwelkomen zijn heel welkom. Wij horen heel graag van jou en wellicht versterk jij binnenkort ons leuke team!

Waarom bij Amaliazorg?

Kleur jij binnenkort de dag van de bewoners, hun naasten en bezoekers van het gezellige restaurant van Kempenhaeve in Oirschot? Je komt bij ons terecht in een warme werkomgeving waar ook oprechte aandacht is voor jou en jouw ontwikkeling. Want wij geloven dat jouw werkgeluk zich vertaalt in extra kleur in het leven van de bewoners en bezoekers. Je komt bovendien te werken in een prachtig, monumentaal pand met een mooie ruime tuin. We zijn een van de landelijk best gewaardeerde verpleeghuizen (top 10 ZorgkaartNederland van 2022, 2021 en 2020). Geïnteresseerd? Kom dan kennismaken met Amaliazorg Kempenhaeve in Oirschot.

Wat kleurt jou?

 • Mbo werk- en denkniveau
 • Horeca-ervaring is een pre
 • Jij hebt ideeën om meer bezoekers naar het restaurant te krijgen. Wij bieden jou de ruimte om jouw ideeën uit te voeren
 • Je bent zelfstandig en flexibel. Daarnaast ben je sociaal en en werk je graag met ouderen
 • Je bent gastvrij en representatief
 • Je kunt met de computer omgaan
 • Je woont in de directe omgeving van Oirschot of verhuist daar op korte termijn naar toe

Je werkhouding

Binnen Amaliazorg staat belevingsgericht werken voorop. Dit vraagt om een bepaalde instelling, gedrag en wijze van omgaan met bewoners, mantelzorgers, collega’s en vrijwilligers. Deze werkhouding komt niet uit de lucht vallen. Je bent je bewust van je handelen en de invloed die dat heeft op het welbevinden van de bewoners, mantelzorgers, je collega’s en vrijwilligers. Jij krijgt ruimte om ideeën in te brengen en te verwezenlijken. Zo komt belevingsgericht werken goed tot zijn recht. We zijn ervan overtuigd dat dit resulteert in meer werkgeluk. Dat vertaalt zich weer door in het geluk van onze bewoners. Zo breng jij dat typische Amaliagevoel over in je werkwijze. Dat vinden we belangrijk.

Hoe kleuren wij jouw werk?

 • Wij bieden een contact voor 10 uur per week (2 diensten).  
 • Met een salaris volgens de cao VVT, FWG 20 (minimaal € 2.161,57 bruto en maximaal € 2.697,02 bruto per maand) gebaseerd op 36 werkuren per week. Dit bedrag is exclusief een eventuele onregelmatigheidstoeslag
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering (8,33%) in november, een vakantietoeslag (8%) in mei en een pensioenregeling via het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). De door PFZW vastgestelde premie wordt voor 50% betaald door Amaliazorg.
 • Je hebt iets meer dan 29,5 vakantiedagen per jaar (als je 36 uur per week werkt)
 • Je kunt korting krijgen op je sportabonnement en je aanvullende zorgverzekering, voordelig een fiets of PC aanschaffen en elk jaar kun je een gratis activiteit kiezen uit ons vitaliteitsprogramma Amalia Vitalia (denk aan een training mindfullness of een training over gezond eten).
 • Wij bieden opleidingen en scholingen waardoor je je verder kunt ontwikkelen.
 • Met een fijne werksfeer binnen een karakteristieke werkomgeving
 • Je werkt bij een van de landelijk beste gewaardeerde verpleeghuizen (top 10 ZorgkaartNederland van 2022, 2021 en 2020)
 • Zo’n leuke baan dat je soms vergeet dat je aan het werk bent!

Dit is Amaliazorg

Amaliazorg is een fijnschalige zorgorganisatie met vijf woonzorgcentra in Asten, Mariaheide, Oirschot en Oisterwijk. We zijn gespecialiseerd in belevingsgericht groepswonen voor mensen met dementie. Wij zijn er als Amaliazorg van overtuigd dat een betekenisvolle dag een belangrijke basis is voor de kwaliteit van leven. We geloven dat dit voor iedereen mogelijk is. Dit doen we door samen kleur te geven aan het leven van de bewoners door belevingsgericht te werken. Dit betekent dat zorg, welzijn en wonen voor elke bewoner uniek is en afgestemd op de persoonlijke levensgeschiedenis, gewoontes en behoeften. Elke dag kijken we hoe dit het beste ingevuld kan worden. Amalia-breed zetten ruim 500 betrokken medewerkers en ongeveer 200 vrijwilligers zich hiervoor in. Wij staan bekend als een warme organisatie waar aandacht is voor elkaar. Dat horen we vaak. En zo gaan collega’s ook echt onderling met elkaar om. Jij kunt daar binnenkort onderdeel van worden en dit zelf ervaren.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Anke van Kol, recruiter, 0499-365959 of Janneke Scheppink, locatiehoofd, 0499-365959.

Interesse?

Heb je interesse? Wij maken graag kennis met je! Vul dan het online formulier in met jouw motivatie en cv of mail naar werkenbij@amaliazorg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat kun je verwachten?

 

Je reageert

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een eerste kennismaking in te plannen.

 

Eerste gesprek

Welkom! Tijdens dit gesprek bespreken we wat jij belangrijk vindt in een nieuwe baan en wat wij van jou mogen verwachten. Dit gesprek kan via beeldbellen of op locatie. Jij mag het zeggen.

 

Het vervolggesprek

Smaakt het voor beiden naar meer? Dan gaan we in het tweede gesprek verder de inhoud in. Je hebt een gesprek met het locatiehoofd en / of een collega restaurant medewerker. Dit gesprek vindt plaats op de locatie waar jij graag wilt werken.

 

Meelopen

Je loopt een paar uur mee in het restaurant, zodat jij de sfeer kunt proeven. Wij vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van de werkomgeving.

 

Aan de slag!

Zijn we na twee gesprekken allebei enthousiast? Dan doen we je een passend voorstel en start je binnenkort bij Amaliazorg!

Webclip afbeelding

Contact

Anke van Kol
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Kempenhaeghe

Duurzaamheidscoördinator bij Kempenhaeghe

Heeze
Parttime / Fulltime
Pantein

Magazijn Medewerker

Beugen
24 - 36 uur