zoekt een

Verpleegkundig Specialist GGZ - Hondsberg te Oisterwijk

Voor De Hondsberg in Oisterwijk zoeken wij een enthousiaste Verpleegkundig Specialist GGZ (24 u/w) met kennis van en affiniteit met jongeren met een licht verstandelijke beperking en complexe problematieken.

Over de functie
Het zelfstandig en autonoom verlenen van hulp aan kinderen en jongeren met (complexe) psychiatrische problematiek of ernstige gedragsontregelingen vanuit een verpleegkundige specialistische, psychiatrische en medische invalshoek.

Als Verpleegkundig Specialist GGZ heb je naast intakes en consultatie je eigen caseload, gericht op een geïntegreerde diagnose/beeldvorming en daaraan gerelateerde prognose. Je participeert in (medisch) multidisciplinair teamverband bij het behandelverloop van de cliënt. Als Verpleegkundig Specialist GGZ indiceer en schrijf je psychofarmaca voor binnen je vakgebied en expertise.

Daarnaast voer je zelfstandig (complexe) medicatiebegeleiding uit. Je hebt een coachende rol richting groepsbegeleiding en je bied consultatie en ondersteuning aan overige disciplines als mede netwerkpartners. Je evalueert, handhaaft en verbetert de kwaliteit van het eigen beroepsmatig handelen en dat van anderen binnen de organisatie.

Jouw Team
Als Verpleegkundig Specialist GGZ maak je onderdeel uit van de medische dienst welke bestaat uit een collega Verpleegkundig Specialist GGZ, K&J psychiater, (jeugd)arts en medisch assistent.
Je werkt verder nauw samen met de orthopedagoog (generalist) en/of GZ-psycholoog.

Over de locatie
De Hondsberg is onderdeel van Koraal en ligt in de mooie natuur aan de rand van Oisterwijk. Meer info over onze locatie kun je vinden op onze website:

Lees hier meer over de Hondsberg!

What’s in it for you
 • Salaris: Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 65 (minimaal € 4.185 ,-- maximaal € 6.320,-- bruto per maand, afhankelijk van relevante werkervaring). .
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering en ORT-vergoeding, reiskostenvergoeding woon-werk boven CAO, reiskostenvergoeding dienstreizen 0,45 cent per km.
 • Contract voor onbepaalde tijd: Je komt direct in dienst bij Koraal en krijgt een contract voor 24 uur per week.
 • Een leuk team: een enthousiast team met een prettige werksfeer. Ze kunnen niet wachten om met jou samen te werken!
 • Inwerkprogramma: een buddyprogramma om je goed in te werken.
 • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus er zijn volop scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng.
 • Kansen: De mogelijkheden zijn enorm. De verschillende problematieken maakt dat je veel bijleert en voldoende bagage in je rugzak kan stoppen voor je verdere carrière. Je leert over verschillende problematieken en hoe je hier mee om kan gaan.
 • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?
 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ.
 • Je bent ingeschreven in het Register Verpleegkundig Specialisten, volgens de Wet BIG- artikel 14.
 • Je hebt kennis van en affiniteit met de LVB-doelgroep.
 • Je hebt ervaring in het werken met kinderen en jongeren.
 • Je bent indien gewenst, via wetenschappelijk onderzoek en publicaties in naam van Koraal bereid naar buiten te treden op symposia en congressen.

Meer informatie
Hebben wij jouw nieuwsgierigheid kunnen wekken voor deze functie en wil je meer weten over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Laurens Voogd, Kinder- en jeugdpsychiater en inhoudelijk teamleider medische dienst via 06 12 22 46 71 of Esther Moonen, verpleegkundig specialist via 013 523 28 16.

Reageren
Spreekt onze unieke werkwijze je aan en ben jij de ervaren, flexibele en initiatiefrijke professional die onze jeugdigen verder wil komen helpen? Dan kan je tot 10 januari 2024 reageren via bijgaand sollicitatieformulier!

Contact

Malou Van Straalen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGZ Westelijk Noord-Brabant

Verpleegkundig Specialist adolecenten

Halsteren
16 - 36 uur
Máxima MC

Verpleegkundige MC/HC/Neonatologie

Veldhoven
24 - 36 uur