zoekt een

Gastvrouw/-heer | avonden | 0 uren

Wij zijn op zoek naar gastvrouwen/heren die inzetbaar tijdens ziekte/vakantie van collega’s. Lees hieronder voor verdere toelichting. Ben je flexibel en heb je affiniteit met ouderen? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

LET OP DIT BETREFT EEN NUL UREN CONTACT.


Wat ga je doen?
Een aantal van de bewoners heeft hulp nodig bij de maaltijd. Jij helpt waar nodig en stimuleert bewoners om dat te doen wat ze nog wél zelf kunnen. Na de maaltijd ruim je op, maak je de keuken schoon en zorg je voor een fijne sfeer in de huiskamer. Een kop koffie of thee, een praatje maken, een spelletje doen, voorlezen uit de krant: even échte aandacht geven. Dat is zo fijn voor de bewoners en het zorgt ervoor dat jij met een voldaan gevoel naar huis gaat! Je wordt onderdeel van een fijn en gezellig team, waarin iedereen collegiaal is.

Woonzorgcentrum Noorderkroon laat ouderen genieten van het leven, al of niet met een lichamelijke of verstandelijke beperking. In Noorderkroon overheerst het buurtgevoel: gezellig onder elkaar zonder dikdoenerij. Bewoners komen vanuit heel ‘s-Hertogenbosch en omgeving. Mensen kiezen voor Noorderkroon als zelfstandig wonen thuis niet langer mogelijk is. Het gaat daarbij vooral om ouderen met een - soms intensieve – zorgvraag, mensen die op zoek zijn naar een beschermende woonomgeving ‘met zorg bij de hand’ of voor verblijf met zorg én behandeling.

Gemiddeld bestaan de teams uit 12 medewerkers van gastvrouwen/heren, Helpenden, Verzorgenden IG en Verpleegkundige. Deze teams verlenen zorg aan ongeveer 10 cliënten per team. De bewoners van woon-zorgcentrum Noorderkroon hebben een gezamenlijke huiskamer.

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Daarnaast bieden we jou;
 • Werken binnen een team dat bij jouw past en waar jij je thuis voelt;
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een salaris in FGW 15: een salaris van minimaal € 13,30 en maximaal €16,24 bruto per uur. Volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;
 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?
Allereerst heb jij hart voor de zorg! Je bent flexibel in de avonden en mogelijk ook in de weekenden. Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt.

Daarnaast:
 • Heb je oog voor wat de dag de moeite waard maakt voor cliënten;
 • Ben je beschikbaar tussen 16:00u en 20:00u savonds. Dit geldt ook voor de weekenden.
 • Ben je geduldig, straal je rust uit en voel je goed aan hoe je iedere bewoner apart het beste kunt benaderen;
 • Ben jij erg oplettend en geïnteresseerd in de bewoners en cliënten. Je wilt echt weten hoe het met ze gaat, hoe ze zich voelen en of je iets voor ze kunt betekenen.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes.
 • Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie? Bel dan met teammanager recruiter Rens Artz 06-82523201.

Recente vacatures

Convivio-zorg voor ouderen, wonen en dagbesteding

Gastvrouw/-heer bij Huis Convivio

Tilburg
4 - 8 uur
Anna Zorggroep

Medewerker catering

Geldrop
16 - 20 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Medewerker Welzijn - PG

Eindhoven
In overleg