Apothekersassistent

Apothekersassistent | Instellingsapotheek | 24 tot 36 uur per week | Bergen op Zoom

Ben jij een gedreven apothekersassistent die zich thuis voelt in een rustige setting, waarbij je  communiceert met de arts, een aanzienlijke verantwoordelijkheid draagt zonder direct patiëntencontact, en houdt van een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Werken in een gepassioneerd team

In onze instellingsapotheek, onderdeel van de ziekenhuisapotheek van het Bravis ziekenhuis, locatie Bergen op Zoom, werkt een team van bevlogen apothekersassistenten samen, allemaal met oog voor elkaar. Zij zijn verantwoordelijk voor het verstrekken van medicatie aan ongeveer 1000 verpleeghuispatiënten van ouderenzorginstelling tante Louise. De instellingsapotheek is niet zomaar een werkomgeving; het is een afdeling waar je in alle rust en ruimte ongestoord kunt werken, waarbij je jouw taak van begin tot eind kunt uitvoeren.

We dagen jou elke dag uit

Als apothekersassistent vervul je een cruciale rol in het verstrekken van medicatie. Met jouw kennis draag je bij aan de keuze van de juiste medicatie voor de patiënt waarbij je rekening houdt met de actuele voorraad. Je staat daarbij in nauw contact met zowel de verpleegkundigen als de artsen van tante Louise en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Jouw verantwoordelijkheden zijn zowel de inhoudelijke afhandeling en medicatiebewaking van de receptverwerking als het logistieke verloop van de levering. Elke medewerker binnen het team rouleert over verschillende taken. Deze taken zijn: 

  • Opname: Hier ben je het eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het invoeren van medicatieopnames voor de artsen en het beheren van de mailbox, evenals het afhandelen van binnenkomende telefoongesprekken.
  • Administratie: Het controleren van ingevoerde medicatieaanvragen en wijzigingen in medicatieopnames. 
  • Adhoc: Deze rol omvat het gereedmaken van medicatie en het afhandelen van naleveringen die op dezelfde dag klaar moeten staan voor verzending. 
  • Vliegende keep: Uitvoeren van alle voorkomende taken. 
  • Weeklevering: Het verwerken en wijzingen van baxtermedicatie en het afhandelen van de wekelijkse medicatie. 

Kortom een uitdagende en gevarieerde baan, in een betrokken team, waarbij je elke dag een belangrijke taak levert! 

Wij bouwen op jouw enthousiasme en expertise

Wij zoeken een apothekersassistent met een positieve houding, teamspirit en enthousiasme! Het is essentieel dat je in het bezit bent van een geldig diploma mbo-apothekersassistent of deze bijna hebt afgerond. Hoewel ervaring met de systemen Hix en Medimo gewaardeerd wordt, is dit geen vereiste. Goede communicatieve vaardigheden, komen goed van pas. Ook waarderen we het als je flexibel bent en van doorpakken weet. 

Het Bravis ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis is een groot innovatief ziekenhuis met twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom), een buitenpolikliniek in Etten-Leur en meerdere Bravispunten in de regio. Vanaf 2029 zal alle ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar (Roosendaal). Bravis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. In het ziekenhuis werken 300 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Wil je vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben je hier op de juiste plek. Want hier maken we morgen beter.

Dit biedt Bravis jou

Naast een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, bieden wij je daarnaast:

  • Salaris FWG 35 conform cao-ziekenhuizen (min. €2.279,- tot max €3.276,- op basis van 36 uur per week). De daadwerkelijke inschaling is op basis van je kennis en ervaring.
  • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een solide pensioen, eindejaarsuitkering en een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten. 
  • Bravis biedt daarnaast nog diverse flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness, aanschaf van fiets of laptop en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties en een actieve personeelsvereniging;
  • Als laatste maar zeker niet het minste heeft Bravis naast ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden ook aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid. Dit is ondergebracht in een prachtig vitaliteitsportaal.

Een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Iets voor jou?

Solliciteer vóór 15 mei 2024 door je cv en motivatiebrief (Word of pdf) te uploaden. Je ontvangt daarna snel bericht van ons. 

Meer informatie?
Voor meer informatie, neem contact op met Gea Scherpenisse, Teamleider Instellingsapotheek, via telefoonnummer 088-7067070. Zij vertelt je graag meer over de functie, het team en het Bravis ziekenhuis.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies bij aanname in het Bravis ziekenhuis.

Webclip afbeelding

Contact

Gea Scherpenisse
Teamleider
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Huisartsencoöperatie West-Brabant

Doktersassistent(e) gezocht in Roosendaal

Roosendaal
Parttime
Sint Jozefoord

Medewerker transport / keukenassistent

Nuland
20 - 24 uur
tanteLouise

Vakantiekracht 2024 Zorg met zorgopleiding

Woensdrecht
In overleg