zoekt een

Verzorgende-IG met mogelijkheid tot opleiding, Nestor

Maak het verschil
Bewonder en verwonder je in de wereld van de ouderenpsychiatrie bij de GGzE.

Of je nu samen met de cliënt gaat winkelen, medicatie verstrekt, groeps- of individuele gesprekken voert of verpleegtechnische handelingen uitvoert, jij doet alles met zorg en aandacht. Zo geef jij de beste zorg aan onze ouderen en ga jij voor het comfort van onze ouderen en kijk je vooral naar wat hij/zij nog zelf wil en kan.

Op het prachtige groene landgoed ‘De Grote Beek’ is afdeling Neuropsychiatrie Vervolg gehuisvest. Dit is de plek waar jij zorgt verleent aan ouderen met met neuro-psychiatrische problematiek. Dit doe jij samen met je collega’s vanuit verschillende disciplines in teamverband. Dit doen we met aandacht, respect en liefde voor ons vak. Er wordt door iedereen gestreefd naar een fijn leefklimaat met persoonlijke aandacht, structuur en zorg. Belevingsgerichte zorg is het uitgangspunt van onze eenheid.

Jouw toekomstige werkplek en team
Hier worden cliënten opgenomen waarbij (vermoedelijk) sprake is van verworven hersenschade in combinatie met psychiatrische en/of gedragsproblemen. Denk daarbij aan diverse vormen van dementie, syndroom van Korsakov, Ziekte van Huntington, status na reanimatie, CVA of andere vormen van NAH. De opname afdeling heeft 11 bedden, Vervolg 1 heeft 12 bedden en beiden zijn gesloten waar cliënten wat meer zorg en sturing nodig hebben. Vervolg 2 heeft 15 bedden en is een besloten afdeling met wat meer zelfstandige cliënten.

Voor de afdeling neuropsychiatrie vervolg zijn we op zoek naar een verzorgende-IG met ambitie met de mogelijkheid om door te groeien naar een nievau 4 verpleegkundige functie. Je werkt in een multidisciplinair teamverband en draagt bij aan de ontwikkeling van het team en de afdeling. Je werkt in onregelmatige diensten waarbij je samen met collega’s verantwoordelijk bent voor de 24 uurs zorg van opgenomen cliënten. Nachtdiensten hoeven niet gedraaid te worden. Je voert de somatische zorgtaken uit wanneer nodig en daarnaast begeleidt je cliënten ondersteunend aan de behandeling in het dagelijkse leven. Je directe collega’s zijn verpleegkundigen- en agogen. De disciplines waarmee je samenwerkt zijn o.a. specialist ouderen geneeskunde, psycholoog, maatschappelijk werker.

De afdeling Neuropsychiatrie Vervolg is een leerafdeling voor MBO en HBO verpleegkundige stagiaires en HBO Social Work stagiaires.Samen met je collega's zet je je schouders onder het leveren van optimale zorg, creëren van een prettige sfeer voor zowel cliënten als collega's.

Jouw achtergrond
Jij…

  • bent in het bezit van een MBO diploma verzorgende-IG (met mogelijkheid tot opleiding niveau 4);
  • bent een enthousiaste en respectvolle professional die een veilige en ondersteunende omgeving creëert voor cliënten met psychische problemen. Je luistert actief naar hun behoeften en draagt bij aan hun herstel;
  • hebt ervaring met het werken met kwetsbare mensen;
  • brengt door middel van jouw humor, creativiteit en reflecterend vermogen een bijdrage aan een team die dag tot dag probeert de kwaliteit van zorg voor onze bewoners zo hoog mogelijk te houden.

Ons aanbod

  • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 35: minimaal €2272 - maximaal €3218 uitgaande van 36 uur. 
  • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op.
  • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
  • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan.
  • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Coen van Dijk (teamleider) via telefoonnummer 0610924421.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 1 juni 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

A Zorg

Verzorgende IG

Eindhoven
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur