zoekt een

verpleegkundige / GGZ agoog - afdeling de Reusel

Maak het verschil
Heb jij, net zoals wij, een hart voor de psychiatrie en word jij enthousiast van het werken op een klinische afdeling? Dan is dit de baan voor jou!

Wat wij verwachten van jou:

 • Enthousiaste en positieve instelling.
 • Je kunt overstijgend en out of the box denken.
 • Jouw kenmerken zijn flexibel, stressbestendig humor en beschikt over relativeringsvermogen.
 • Je bent communicatief vaardig en staat open om feedback te ontvangen en te geven.
 • Je bent in staat een goede balans te vinden in het begeleiden van cliënten waarin eigenheid voorop staat.
 • Je bent een stabiele factor voor het team, die kan handelen in nood, waar de ander op kan bouwen.

Jouw toekomstige werkplek en team
De Reusel is een gesloten afdeling met een capaciteit van 13 cliënten. Het is een onderdeel van De Kleine Beek. Op De Reusel verblijven zeer complexe cliënten, zij kunnen nergens anders terecht met hun specifieke zorgvraag. Er is sprake van ernstige psychiatrische aandoeningen, licht verstandelijke beperking, een laag sociaal emotioneel ontwikkelingsniveau en verslavingsproblematiek. Ze hebben vaak een turbulent leven gehad (binnen de psychiatrie of elders) en hebben behoefte aan veiligheid en mogen zijn wie ze zijn. Vanuit daar werken ze samen met de begeleiding en een multi-disciplinair behandelteam aan herstel van het normale leven. De relatie tussen cliënt en begeleider staat hierbij centraal en wordt als onvoorwaardelijk gezien.

Het team bevindt zich momenteel in een proces van vernieuwing. Er wordt een nieuwe weg ingeslagen om ook daadwerkelijk zoveel mogelijk het normale leven te herstellen en relatiegericht te werken. Klinkt bovenstaande omschrijving jou als muziek in de oren, dan neem vooral contact met ons op!

Jouw achtergrond
Jij..

 • Hebt een agogische- of verpleegkundige opleiding niveau 4, 5 of 6.
 • Hebt affiniteit met de doelgroep en kennis en kunde op het gebied van zowel psychiatrisch als pedagogisch vlak.
 • Bent bekend met klinisch werken (gewenst, niet vereist).
 • Hebt geen probleem met het werken van vroege, late en weekenddiensten of tijdens feestdagen.
 • Houdt van uitdaging in je werk binnen een complexe doelgroep waarbij vermogen tot reflectie verreist is.
 •  

Ons aanbod

 • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 45: minimaal € 2451 - maximaal € 3863 op basis van 36 uur (op basis van de CAO per 1 januari 2024).
 • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
 • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
 • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
 • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Patrick Verberne of Nicky Keetels-Bosch via 040-2970147.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 1 april 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

Stichting WIJeindhoven

Generalist (24 tot 36 uur)

Eindhoven
24 - 36 uur
Zorggroep Het Huisartsenteam

Praktijkondersteuner Somatiek

Etten-Leur
8 - 12 uur