zoekt een

Helpende +

Wat vind jij leuk aan het contact met de bewoners? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! De meeste bewoners krijgen langdurige zorg, waardoor je echt een band kunt opbouwen met hen.

Zelfstandig wonen met 24-uurszorg op afroep
In tegenstelling tot een woonzorgcentrum, wonen de 32 senioren bij de zorgappartementen zelfstandig, maar is 24-uurszorg op afroep. Naast de vaste bewoners, zijn er ook 5 kamers waar mensen tijdelijk verblijven die bijvoorbeeld na een operatie moeten. Elke bewoner heeft een andere zorgvraag. Van steunkousen aantrekken en meehelpen met douchen tot medicatie geven. Een leuke afwisseling.

Het team
Momenteel werken er 8 bekwame zorgtoppers in dit team. Zij zorgen voor de gezelligheid bij de bewoners, maar zeker ook onderling. Via de handige teamapp worden niet alleen diensten geruild of opgelost, maar organiseren ze ook leuke teamuitjes. Ben jij die bekwame zorgtopper met een positieve energie die dit team komt versterken? Kom erbij! 

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €2.210,77 tot maximaal €2.938,60 per maand (FWG 30), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma helpende +

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures