Verpleegkundige hbo - Thuiszorg

Houd jij van afwisseling? Werk je graag met ouderen én heb je een diploma van de hbo-opleiding Verpleegkunde? Solliciteer dan op de functie van Verpleegkundige Thuiszorg (hbo) bij Vitalis.

Dit ga jij doen
Als Verpleegkundige Thuiszorg is geen dag hetzelfde, want je hebt een heel gevarieerd takenpakket.
  • Je bepaalt welke zorg de ouderen die zelfstandig bij ons of in de wijk wonen, nodig hebben, voert samen met je collega’s de regie over de zorg en je onderhoudt nauw contact met ketenpartners
  • Je functioneert als spil binnen onze zelforganiserende teams en adviseert, ondersteunt en coacht collega’s, zodat de zorginhoudelijke prestaties binnen het team verbeteren
  • Je verzorgt en begeleidt ouderen vanuit een vraaggerichte visie en stemt de zorg af op hun individuele wensen
  • Je levert een bijdrage aan het beleid voor zorg en welzijn. Bovendien krijg je tijd en ruimte om projecten op te pakken. Denk aan innovatieontwikkeling of kwaliteitsverbetering
  • Je helpt de ouderen en/of hun mantelzorgers bij zelfmanagement en zelfredzaamheid, zodat ze de regie kunnen pakken over hun eigen leven

Vitalis biedt op diverse locaties wijkzorg aan. Daarbij staat zelfstandig wonen centraal, met extra aandacht voor veiligheid, elkaar ontmoeten en samen activiteiten ondernemen. Bewoners in de wijk profiteren van een compleet pakket aan woon-, welzijns-, en zorgdiensten die erop gericht zijn om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.

Dit breng jij mee
Je hebt minimaal een diploma van de hbo-opleiding Verpleegkunde op zak. Je kunt verpleegtechnische handelingen verrichten en houdt jouw kennis daarover up to date.

Hospitality, eigen regie houden en samenwerken staan bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast ben je initiatiefrijk en kun je goed communiceren. Elke dag laat je met jouw manier van werken zien dat je een echte professional bent. Natuurlijk ben je bereid om wisselende diensten te draaien volgens een afgesproken rooster.

Dit bieden wij
  • Zekerheid

Je ontvangt een contract met zekerheid, een salaris in FWG 50 conform de CAO VVT (min. € 2.938,60 – max. € 4.264,33 op basis van een werkweek van 36 uur), plus vakantietoeslag van 8%, ORT, een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand) en een goede pensioenregeling.
  • Ontwikkelmogelijkheden

We vinden jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. De Vitalis Academie heeft een ruim aanbod voor het volgen van gratis opleidingen en trainingen.
  • Innovatie

Succesvol innoveren doen we samen. Daarom word je actief betrokken bij het toetsen en onderzoeken van nieuwe oplossingen niet alleen in de zorg, maar ook voor jou als medewerker.
  • Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

We bieden gratis fruit op de werkvloer en mooie extra’s, zoals korting op je sportabonnement, producten, uitjes en een fietsplan.
  • Duurzaamheid

Je kiest voor een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt.

Dit is Vitalis
Vitalis is specialist in ouderenzorg in de regio en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Wij hebben 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen, met een gevarieerd aanbod aan zorgconcepten en welzijn.

Meebewegen met de veranderingen in onze maatschappij en de zorg staat bij Vitalis centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen bij Vitalis gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is. We streven ernaar dat de ouderen die bij ons wonen of komen, dagelijks (kleine) momenten van geluk ervaren: een mooi gesprek, een lekker kopje koffie of een fijne wandeling.

Elke dag bijzonder maken. Dát is waar onze medewerkers samen met vrijwilligers, mantelzorgers, familie en het sociale netwerk van de ouderen hun uiterste best voor doen. Dit is wat ons gelukkig maakt. Werk dat ertoe doet. Onze hartslag.

Vitalis zet sterk in op innovatie en technologie. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit zorgt voor geluksmomenten én voor verbinding. Want je kunt er samen van genieten. Zo geven we vorm aan onze missie - de kunst van gelukkig ouder worden - én maken wij het verschil. Help je mee?

Solliciteer
Wil je werk doen dat je gelukkig maakt en past deze vacature bij jou? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur ons je cv en motivatie.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Bianca van de Camp, Recruiter, via werken@vitalisgroep.nl. Je mag ook bellen of een WhatsApp-bericht sturen naar 06-10475176. We kijken uit naar jouw reactie.

Contact

Bianca van de Camp
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorroo - Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken

(toekomstig) Transferverpleegkundige Ouderenzorg

Oosterhout
8 - 12 uur
Laverhof

Verpleegkundig team

Schijndel
0 - 20 uur