zoekt een

Begeleider, 26 tot 30 uur, Elivagar/Roggel

Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z’n allen hard voor! Wij zijn DeSeizoenen en in onze 6 woon en werkgemeenschappen begeleiden wij zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We werken vanuit de visie dat elke bewoner unieke talenten en mogelijkheden heeft.

Midden in de groene en rustige dorpse kern van Roggel bevindt zich onze woon- en werk gemeenschap Elivagar onderdeel van DeSeizoenen.

Werken doen onze bewoners in ons creatief en ambachtelijk werkgebied de Koppeling, onze prachtig gelegen Leudalschuur en GAAF. Op de Koppeling maken we o.a. kaarsen en kussens, verkopen we ambachtelijk snoep en kan je terecht voor een heerlijke kop koffie. Binnen GAAF, staat up-cycle en recycle centraal. En in het prachtige Leudalbos ligt onze boshut alwaar de bewoners werken voor en in de natuur o.a. hout kloven, groentetuin, onderhoud groenvoorzieningen.

Wij zoeken een betrokken Begeleider

En waarom is deze functie nou zo leuk bij DeSeizoenen?
Je gaat werken in het knusse woonhuis Kastanje waar de bewoners wonen die heel graag kennis met je willen maken. Ook ontmoet je fijne collega’s die niet kunnen wachten om je wegwijs te maken in de woning. Jij krijgt de kans om te groeien als mens en als medewerker.

En wie wil er nou niet werken bij een organisatie die door bewoners en verwanten gewaardeerd wordt met een 8,5!

Woonhuis Kastanje
In het woonhuis de Kastanje wonen laag niveau VG volwassenen. Je biedt begeleiding, ADL verzorging en intensieve 1 op 1 begeleiding. Onze cliënten zijn verschillend en vragen een aanpak op maat en extra ondersteuning op het psychiatrische vlak. Dit varieert van richting geven en uitnodigen, tot aan ruimte geven.

Je werkt in zowel begeleidende als verzorgende taken en vanuit een voorspelbaar en gestructureerd programma.

Wat bieden wij jou?
  • Direct een vast dienstverband bij een goede match, voor 16 tot 24 uur gemiddeld per week.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 40 tussen € 2.617,00 en € 3.535,00.
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.
  • En natuurlijk verwelkomen wij je graag voor een meeloop dag, om kennis te maken met de bewoners en de sfeer te proeven.

Heb jij het in je?
Jij hebt een groot hart voor de bewoners en wilt hier graag vorm aan geven. Je bent creatief in het vinden van passende activiteiten voor de bewoners binnen de bestaande dag structuur. Jij ziet een uitdaging in het leren kennen van onze bewoners. Je deinst niet snel terug als het gedrag soms lastig te lezen is, maar bent vindingrijk in het omgaan met complexe en onvoorziene situaties.

Een geintje op z’n tijd houdt het luchtig, zowel met bewoners als met je collega’s. Je weet hoe je een gezellige sfeer kunt maken en houden. Je bent pro-actief en doet graag dat stapje extra. Ook kun je je kwetsbaar opstellen en heb je een groot empathisch vermogen. Je wil van elke dag graag een mooie dag maken voor de bewoners en je collega's.

Als je een opleiding in Zorg en Welzijn op niveau 3 of 4 hebt is dat heel fijn.

Hebben we je geprikkeld?
Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Ruud Gubbels (tel. 06-12786826) meer informatie.

Contact

Ruud Gubbels
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Dichterbij

Begeleider gedrag Ziep 4-5 Ottersum

Ottersum
8 - 36 uur
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

Groepsbegeleider Talentpool Behandelgroepen Jeugd - De La ...

Boxtel
16 - 36 uur